♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

BookinTurkey'den “En Yaratıcı Tatil Fotoğrafı” Yarışması

Bookinturkey Facebook sayfasında düzenlediği fotoğraf yarışması ile en yaratıcı fotoğrafı yükleyen 5 kişiye Antalya’da tatil fırsatı yaratıyor!

BookinTurkey Facebook sayfasında düzenlediği “En Yaratıcı Tatil Fotoğrafı” yarışmasıyla  5 çifti tatile gönderiyor. 8 Haziran – 24 Haziran 2012 arasında düzenlenecek yarışmada katılımcıların paylaştıkları en yaratıcı tatil fotoğrafları yarışıyor. 

Katılımcılar tatil fotoğraflarını BookinTurkey Facebook sayfasında yer alan uygulamada paylaşmasından sonra fotoğraflar ‘yaratıcılık’ kriteri göz önünde tutulan ön elemeden geçecek. Ön elemeden geçen tatil fotoğrafları, yarışma süresince yayında kalacak. Yarışma hakkı kazanan fotoğraflar ise, BookinTurkey yöneticilerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. 

En yaratıcı fotoğrafınız ile tık diye seyahate...
Jüri değerlendirmesinde en yaratıcı ilk beş “En Yaratıcı Tatil Fotoğrafı” yaratıcılık, özgünlük, içerik, üslup, estetik ve etki kriterlerine göre belirlenecek. Seçilen ilk 5 fotoğraf sahibi Asteria Elita Resort Otel Antalya’da çift kişilik bir tatil kazanacaklar. Kazanan isimler 2 Temmuz 2012 tarihinde uygulama ana sayfasında açıklanacak. 

Başvuru Adresi
BookinTurkey “En Yaratıcı Tatil Fotoğrafı” Facebook yarışmasına http://j.mp/LhO9pd adresinden başvurabilirsiniz.

Ödüller
Jüri tarafından seçilen beş (5) katılımcı Asteria Elita Resort Otel Antalya’da çift kişilik, 3 gece – 4 gün bir double oda, ultra herşey dahil konaklama ödülü kazanacak.



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template