♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

CBS’den Dört iptal, Bir Onay


Sezonu bitirmeye sayılı günler kala, bir açıklama da CBS’ten geldi. Kanal bu yıl başlayan üç taze dizisini iptal ederken, CSI hayranlarını da sevinmekle üzülme arasında ikilemde bıraktı.

Robert De Niro’nun yapımcılığı ve James Mangold’un yönetmenliği, Adam Goldberg ile Leelee Sobieski’ninde aralarında bulunduğu kadrosuyla büyük beklenti yaratarak ekran macerasına 15 Nisan’da başlayan “NYC 22”, henüz dört bölüm yayınlanmışken iptal edildi. Yarattığı beklentiyi karşılayamayan dizi, altı çaylak polisin sokak devriyesi olma macerasını anlatıyordu. Düşük reytingleri ve benzerlerinden hiç farkı olmamasıyla iptali sürpriz olmadı.

Rob Schneider’in varlığıyla izleyiciyi ekrana çekmeye çalışan “Rob”, kanalın komedi arayışının bir parçası olarak, 12 Ocak’ta ekran macerasına başlamıştı. Sekiz bölüm yayınlandıktan sonra sipariş almayan dizinin beklenen iptal kararı duyuruldu. Meksikalı kadınla evlilik ve onun getirdiği kültür farklarını olabildiğince klişelerle bezeyerek anlatmaya soyunan dizi, kanal için yılın komedi fiyaskosu olmuştu.

Kusursuz hafızaya sahip bir polisin, sıradışı yöntemlerle olayları çözebilmesini anlatan yeni polisiye “Unforgettable” geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle sezon finali yapmıştı. Kanal yaptığı açıklamayla dizi için yeni sezon siparişi vermeyeceğini açıkladı. “The Mentalist”in kadın versiyonu olmaya çalışan dizi, yarattığı ana hikayesini işlemek yerine her bölüm ayrı macerayla sıradan polisiye olmayı seçince izlenme oranlarında düşüş yaşamıştı.

Gelelim CSI serisine… Serinin iki ayağından Miami iptal edilirken, New Yok macerasına devam edecek. 10. Sezonu ekrana gelen CSI:Miami ekrana veda ederken, serinin en kötüsü olarak adlandırılıyordu. Sekizinci sezonu süre CSI: New York ise, dokuzuncu sezonuyla maceraya devam edecek.

Ek bilgi olarak, daha önce duyurduğumuz "A Gifted Man"in iptal kararının artık resmiyet kazandığını ekleyelim...

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template