♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Süper FM'den Bir İlk : Hem Konser Hem Radyo Programı!

Aranjör, besteci ve prodüktör kimlikleriyle müzik dünyasında yıllardır başarılı çalışmalara imza atan İskender Paydaş’ın “Zamansız Şarkılar” albümünün tanıtımı Türkiye’de ilk kez bir radyo programı olarak kurgulanarak, 22.00 – 23.30 saatleri arasında Süper FM’den canlı olarak yayınlandı. 

Süper FM organizasyonu ile 19 Aralık Pazartesi gecesi İstanbul Jolly Joker’de düzenlenen albüm lansman gecesinde İskender Paydaş’a Kenan Doğulu, Mustafa Ceceli, Özgün, Doa, Pelin Yılmaz, Yılmaz Kömürcü, Mirkelam, Atiye, İrem Candar ve BBD Korosu sahnede eşlik ettiler. Yılmaz Kömürcü, Pelin Yılmaz ve Ozan Ünlü gibi yeni isimlerin sahne aldığı ve sunuculuğunu Süper FM Radyo Müdürü Burak Can’ın üstlendiği gecede müziğin yanı sıra İskender Paydaş ve sanatçılarla gerçekleştirilen radyo sohbetleri, özel radyo prodüksiyonları ve görsel - işitsel şovlar yer aldı.

Kalabalık bir seyirci topluluğunun katıldığı gecede Mustafa Ceceli, Kayahan’ın beğenilen şarkısı “Sensiz Olmaz ki” ile gecenin sahne alan ilk ismi oldu. Kenan Doğulu “Dr.”, Atiye ve Mirkelam “Nasıl Yani”, Özgün ve Doa “Tavla” şarkıları ile geceye renk katan isimlerdendi.

Geceye renk katan “En”ler bölümünde Batsın Bu Dünya Korosu  “En Kalabalık Grup” unvanını alırken; Teoman “En Erkenci”, Pelin Yılmaz “En Süslü”, Mirkelam “En Aceleci” ve Kerim Tekin “En Özlenen Müzisyen” olarak anıldı.
İrem Candar’ın Kerim Tekin’in “Kar Beyaz” şarkısına yaptığı düet gecenin en çok alkış alan şarkısı oldu. İrem Candar’ın şarkı söylemeye başlama sebebim dediği Kerim Tekin’in “Kar Beyaz ” şarkısına yorumu izleyicilere duygulu anlar yaşattı. İskender Paydaş; “Kar Beyaz şarkısını albüme koyarken Kerim Tekin’in yarım kalmış hikayesini tamamlamak en büyük hayalimdi. İrem Candar ile bu hayali gerçekleştirdiğimi düşünüyorum” dedi.

Gecenin sürpriz konuğu geceye canlı telefon bağlantısıyla katılan Orhan Gencebay’dı. İskender Paydaş’ı kutlayan Gencebay; albümde “Batsın Bu Dünya”nın yeni düzenlemesinin yer almasının kendisi için gurur verici olduğunu belirtti. Orhan Gencebay’ın sevilen şarkısı, “Batsın Bu Dünya Korosu” tarafından seslendirildi.

Gecede Zamansız Şarkılar albümünün hikayesini anlatan İskender Paydaş; albümde yer alan 4 yeni 6 eski şarkının zamana rağmen eskimeyen şarkılar olduğunu belirterek, eski şarkıların yeni düzenlemeleriyle genç müzikseverlerde yeni anılar oluşturmak istediklerini anlattı.

Albümde yeni seslere yer verdiklerini anlatan İskender Paydaş; “Zamansız Şarkılar” albümünde hayata zamansız veda eden Kerim Tekin’in şarkısı “Kar Beyaz”a da yer verdiklerini ve albümde Kerim Tekin ile düet yapan İrem Candar’ın Kerim Tekin’in şöhret yolculuğunu devam ettireceğine inandığını belirtti.
Gecenin sürpriz final şarkısı “ “Hep Karanlık” oldu. “Zamansız Şarkılar” albümünde yer almayan ve gecenin kapanışında Ozan Ünlü’nün seslendirdiği “Hep Karanlık” şarkısı “Zamansız Şarkılar 2 “ albümünün habercisi niteliğindeydi.

Spectrum Medya’da Yayınlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Birol geceyle ilgili olarak; ”Spectrum Medya olarak müzik sektörü adına daha önce yapılmamış projelere imza atmayı planlıyoruz. Bu gece ile birlikte ilk adımı atmış bulunuyoruz. İskender Paydaş’ın “Zamansız Şarkılar” albüm lansmanının, görsel ve işitsel anlamda hem izleyicilerin hem de dinleyicilerin keyif alabileceği farklı bir proje olması için çalıştık. Süper FM olarak ciddi bir hazırlık yaptık. İskender Paydaş’ın ekibi ile görsel ve işitsel prodüksiyonlar hazırladık. Albümde yer alan sanatçılar ile saatler süren provalar yaptık. Jolly Joker ekibinin katkıları, programcı ve teknik ekibimizin hazırladığı radyo programı içeriği ile bu güzel projeyi hayata geçirdik. Spectrum Medya olarak; müziğe ruh katan ve albümlerde genelde arka planda kalan, bu işlerin gerçek emekçileri olan prodüktörleri, aranjörleri ve müzisyenleri onurlandıracak yeni projeler de gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin ilk Türkçe müzik radyosu olan Süper FM’in bu yıl 20. yılını kutlayacağız, bu yüzden özel sürprizlere hazır olun” dedi.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template