♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

e2'den İki Yeni Dizi: Come Fly With Me & Mongrels

Yeni yayın dönemini pazartesi akşamı açan e2, yeni dizileri de peşpeşe yayına vermeye başladı. Peşpeşe ekrana gelecek iki komedi...

Come Fly With Me

Little Britain USA’in yaratıcıları, oyuncuları ve senaristleri Matt Lucas ile  David Walliams şimdi de Come Fly with Me’yle kılıktan kılığa girip, dünyanın en absürt havalimanında yaşanan antikalıkları ekrana taşıyacaklar.

İlk bölümde
Hetty Wolf, 92 yaşında ilk uçuş deneyimini yaşarken ikisi de pilot olan evli çift, evlilikle ilgili sorunlarını çözmeye çalışmaktadır. Göçmenlik Bürosu’ndan Ian Foot şüpheli bir pasaport bulurken eski bir Spice Girl havaalanına gelir. Ucuz yolcu taşıyan Flylo Havayolları’nın sahibi Omar Baba uçaklarındaki eksik can yelekleri konusunda çıkan haberlerle baş etmek zorundadır. Bu arada Omar’in en genç çalışanı Taaj yolcu taşıma aracında görevlidir.

İki oyuncunun her karakteri oynadığı komedi, fazla İngiliz olarak çoğu izleyiciye uzak gelmesi olası... Ben ilk bölümünü izlemiş ve beğenmemiştim. 

Mongrels : Kukla Dünyasının South Park’ı
Birbirinden komik ve birbirinden nüktedan Mongrels kahramanlarını iyice tanımanızda yarar var. Çünkü onlar kukla şovunu bir yetişkin eğlencesine dönüştürerek, kukla dünyasının South Park’ı olmaya kararlı.

İlk bölümde
Sahibi Gary, Destiny’i köpek dans yarışmasına götürür. Dans yarışmasında Destiny, Rivers adında itaatsiz bir köpek ile tanışır ve onunla aynı sınıfta kalmak için yaramazlık yapmaya karar verir. Bu arada Nelson bir tavuğa aşık olur.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template