♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Nurse Jackie ve United States Of Tara 3. Sezonlarıyla Başlıyor...

Diablo Cody'nin yarattığı, Toni Colette'in harikalar yarattığı "United States Of Tara" ile Liz Brixius, Linda Wallem ve Evan Dunsky'nin yaratıcısı olduğu, Eddie Falco'nun başrolünde oynadığı "Nurse Jackie"nin üçüncü sezonları bu akşam başlıyor.


Çoklu kişilik bozukluğu çeken bir ev kadının yaşadığı absürt olaylarla yarı komedi yarı dram sunan dizi Showtime kanalında 19 Ocak 2009'da yayınlanmaya başlamış ve başarılı iki sezonu geride bırakmıştı. Her sezonu 12 bölümden oluşan "United States Of Tara" yine 12 bölüm sürecek ve 21 Haziran'da sona erecek.


Edie Falco'nun uyuşturucu bağımlısı bir hemşireyi daha doğrusu azizeyi oynadığı "Nurse Jackie"de Showtime'ın güvendiği dizilerden. 9 Haziran 2009'da yaz dizisi olarak başlayan "Nurse Jackie" yoğun ilgi gördüğü 12 bölümlük ilk sezonundan sonra çizgisini koruyarak iyi bir sezon finaliyle noktaladığı iki sezonu geride bırakmıştı. Bu ilgiden hareketle üçüncü sezonun yayını daha erken tarihe çekilmiş oldu. Yaz dizisi kimliğinden sıyrılan Nurse Jackie yine 12 bölüm sürecek ve 21 Haziran'da sezonu tamamlayacak.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template