♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

The Walking Dead 2.Sezondan Haberler...



Yayınlanan 6 bölümüyle dönemin en çok ön plana çıkan ve dikkat çekici dizisi olan "The Walking Dead"in ikinci sezonu heyecanla beklenirken, haberlerde sızmaya devam ediyor. Son olarak Chicago'da düzenlenen bir etkinlikte dizinin iki yıldızı Jon Bernthal ve Laurie Holden'dan gelen açıklamalar heyecanlı bekleyişi arttıracak gibi görünüyor.

Dizinin yapımcısı Frank Darabont'un varolan dirsek temasını sürdürdüğü ünlü yazar Stephen King'in en az bir bölümü yazması kesinleşmiş durumda. 1 Haziran'da başlayacak çekimler 13 bölümü kapsayacak.

Charlie Sheen'in diziye katılma olasılığı halen devam ediyor ama kesinleşmiş birşey yok. 13 bölümlük ikinci sezon, sezon finalinin bıraktığı yerden devam ederken, ana karakterlerden ölenler olacak ve yerine yenileri eklenecek. Lori'nin hamile olma olasılığı henüz doğrulanmasa da en büyük fısıltılardan biriyken, Shane'de kendine yeni bir kız arkadaş edinecek.Kendisini çoğunlukla iç yalnızlığıyla göreceğiz ve iyi kötü tüm yönleri işlenecek.

İkinci sezona dair ipuçlarında en çok tüm karakterlerin her yönünün işleneceğinin altı çiziliyor. Herkes daha güçlü karakterler olarak çizilecek ve her yönlerini yakından görecek, iyice tanıyacağız. Böylece tehlikenin sadece zombilerden değil kendi aralarında da olacağına şahit olacağız. Rick Grimes'ınsa ölmeyeceğinin altı çiziliyor. Andrea karakteriyse daha çok ön plana çıkacak.

Zombie salgınına gelince... Salgının küresel olduğunu öğrensek de sebebini öğrenemeyeceğiz...

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template