♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Gale Harold Kadroda, Charisma Carpenter İstekli...



The Vampire Diaries dizisinin yapımcılarının yeni hit adayı dizisi Secret Circle'ın kadrosu iyice şekillenmeye başladı. The CW kanalında yayınlanacak dizinin kadrosuna en son dahil edilen isimde Gale Harold oldu.

Thomas Meade karakterini canlandıracak Harold'u Desperate Housewives'tan hatırlamak mümkün. 42 yaşındaki aktör cadılar meclisinin başındaki kişi olacak.

Brittany Robertson, Thomas Dekker, Natasha Henstridge, Louis Hunter, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy ve Phoebe Tonkin'den sonra kadroda kendine yer bulan Harold sohbahar sezonunda başlayacak dizinin çekimleri için ter dökecek.



Kadrosu şekillene dursun dizide yer almak istediğini duyuran bir isimde oldu. Twitter hesabından dizide yer almak için duyduğu hevesi dile getiren ise tanıdık bir isim... Charisma Carpenter... Buffy The Vampire Slayer ve Angel'dan tanıdığımız Carpenter, "Üzgünüm çünkü dizinin pilot bölümünde yer almayı ve bir parçası olmayı çok istiyordum" açıklamasında bulundu.

Annesinin büyüdüğü kasabaya taşınan Cassie'nin cadı olduğunu keşfetmesiyle başlayan iyi ve kötü arasındaki savaşı anlatan dizi sonbahar sezonunda ses getireceğe benziyor...


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template