♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Yeni Superman Aronfosky'e Teslim Gibi!


1978'de Christopher Reeve'in kostümü giymesiyle dört filmlik bir seriye dönüşen, Supergirl'ü de dahil edersek beşinci film sonrasında Smallville dizisine dek sinema sektörünün elini çektiği 2006'da Bryan Singer'ın döndürdüğü Superman'in yeni projesi yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor.

Yeni Superman filmi için proje danışmanının Christopher Nolan olmasından sonra, uygun yönetmen arayışı iyice hız kazanmıştı. Duncan Jones, Tony Scott ve Matt Reeves gibi isimlerin yanında Nolan'ın şu aralar üzerinde en çok durduğu ismin Darren Aronofsky olması büyük heyecan yarattı.

Superman: Man of Steel'in, The Dark Night stilinde bir süper kahraman filmi olmasını amaçlayan Nolan'ın bu tarz atmosferi Aronofsky'nin yaratabilecek en uygun isim olduğunu düşünmesinde, Black Swan'ın de etkili olduğu söyleniyor. Darren Aronofsky'den ise bu konuda bir açıklama henüz gelmiş değil.

Yönetmenin belirlenmesi beklentisinin yanında, kostümü kimin giyeceği merakı da paralel olarak artarken, Ben Affleck isminin dedikodu kazanında olması ise endişe verici. Hollywood basını ve yorumcular ise Affleck isminin basit bir espri olduğunu belirterek şimdilik yürekle su serpmiş durumda...

 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template