♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Fincher'ın Dövmeli Kızının Kadrosu Şekilleniyor

Stieg Larsson'un olay yaratan "Milenyum Üçlemesi"nin ilk kitabı olan Ejderha Dövmeli Kız'ın Amerikan çevriminin kadrosu iyice şekillenmeye başladı. Son olarak usta aktör Christopher Plummer'ın da katılımıyla kimleri izleyeceğimiz iyice belli oldu.

Son filmi Social Network'ün beğenilmesi üzerine gelen tebrikleri kabul eden David Fincher'ın yöneteceği Ejderha Dövmeli Kız'ın kadrosunda olması kesinleşen isimlerse şimdilik şöyle:

Kilit rol olan Lisbeth Salander'ı Rooney Mara canlandıracak. Fincher'la Social Network'te de beraber çalışan Mara, en son Elm Sokağın'da Kabus'un yeniden çevriminde kaşımıza çıkmıştı. Gazeteci Mikael Blomkvist rolündeyse Daniel Craig'i izleyeceğiz. Blomkvist'i işe alan zengin işadamına hayat verecek isimse Henrik Vagler'i canlandıracak isim de Christopher Plummer oldu. The Last Station'daki Tolstoy rolüyle oscar adayı olan, son olarak Dr. Parnassus olarak karşımıza çıkan Plummer'ın aile fertlerinde, Robin Wright Penn'in Erika Berger'i, Stellan Skarsgard'ın da kardeşi Martin Vagler'i canlandırırken göreceğiz.

Bir ekol haline gelen İsveç polisiyesinin bu güçlü örneği bakalım Fincher'ın ellerinde ne hale gelecek.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template