♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Yeni Godzilla 2012’de Kükreyecek

Gelecek aylarda eğer onun gürleyen ayak seslerini duyarsanız endişelenmeyin. Bu sadece büyük ekranın arkasında yol alan Godzilla’dır.

The Dark Knight ve 300 filmlerinin arkasındaki yapımcı şirket Legendary Pictures yeni Godzilla hikayesini yaratacaklarını, hak sahibi Toho (yapımcı şirket) ile anlaşmaya varacaklarını açıkladı.

Warner Bros yapım ve finans konusunda Legendary Pictures’la işbirliği yapmayı ve filmi 2012’de vizyona sokmayı planlıyor.

Doğal olarak Legendary’ın başkanı Thomas Tull pozitif düşüncelerini dile getirdi ve “Godzilla popüler kültürün en büyük ikonlarından bir tanesidir ve biz Legendary olarak uzun süreli bir sevgiye dayanan modern epik bir hikaye yaratmak konusunda korkutulduk, çünkü satış hakkı Toho’ya aitti. Biz fanlar olarak görmeyi isteyeceğimiz Godzilla’yı yapmayı planlıyoruz. Popüler kültürün bir parçası olan bu karakteri, artık teknolojinin geldiği son noktanın izin verdiği ölçüde esas bazı unsurlarını yargılamaya niyetliyiz.“

Başkanın dediklerine göre; Emmerich’in başarısız epiğinden orijinal formuna daha doğru olarak yaklaşılmış bir hikaye göreceğiz. Toho’nun başkanı Hideyuki Takai’de “Godzilla’nın ağır adımlarının ortaya neler çıkaracağını merak ediyoruz.” deyince bize kalan kükreyişe kulak vermek olacak…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template