♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Hellboy II, sinemalife.com’un kapağında


Türkiye’nin İlk Online Sinema Dergisi sinemalife.com, her geçen sayıda dop dolu içeriğiyle yolculuğuna soluksuz devam ediyor. 26 Eylül’de vizyona girecek olan ‘Hellboy II: Altın Ordu’yu Eylül sayısında kapağına taşıyan sinemalife.com, filmin yönetmeni olan Guillermo del Toro’ya da zoom yapıyor. Uzun bir aradan sonra ‘Orijinal Cinayetler’ filmi ile yeniden bir araya gelen Al Pacino ve Robert De Niro’ya parantez açıyor sinemalife. Avrupa sinemasının yeni gözdesi olan Audrey Tautou’yu mercek altına alan sinemalife, devam çekilen filmlere de büyütecini uzatıyor.

Ayrıca vizyona giren ya da girecek filmlerle ilgili eleştiri ve değerlendirmeleri okuyabilecek sinemaseverler. Her biri usta ve yetenekli gençlerin kaleminden çıkan bu yazılarla sinema önü tercihlerinizi belirleyebileceksiniz. ‘Sineretro’, ‘Kayıp Bakışlar Koleksiyoncusu, ‘Analiz’ köşeleriyle okuyucusuna teorik bilgiler sunan sinemalife, hafızalarımızdan akıp giden önemli yapımları masaya yatırıyor.

Bu sayıda sinema eleştirilerinin yanı sıra, vizyondakiler, güncel sinema haberleri, pek yakında beyazperdede gösterilecek filmler. Meraklılarının beğenerek takip ettiği ‘Kült diye’ köşesinde bir mesaj var. İslamiyet’in doğuşunun anlatıldığı Mustafa Akkad’ın maharetli ellerinden çıkan ‘Çağrı’, replikte ise gerilim sinemasında çığır açan bir film, ‘Testere II’yi bulabilecek sinema tutkunları. Okuyucusunun yoğun ilgi gösterdiği 'DVD' ödüllü yarışma sayfaları yeni çıkan dvd’lerin tanıtımının da bulunduğu dergide, teknoloji haberlerine de yer veriliyor. www.sinemalife.com bir tık uzağınızda. Unutma sadece tıklayıp, sayfayı çevireceksin.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template