♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

TERMINATOR SALVATION çekimleri başladı!

McG’nin yönettiği, yapımına New Mexico’da başlanan
Filmin başrollerinde Sam Worthington ve Christian Bale yer alıyor.


Burbank, Kaliforniya 23 Mayıs 2008 – Başrollerinde Sam Worthington ve Christian Bale’in yer aldığı “Terminator Salvation: The Future Begins,” filminin çekimlerine 5 Mayıs 2008 tarihinde Albuquerque, New Mexico’da başlandı.

The Halcyon Company’nin sunduğu, Moritz Borman Prodüksiyonu bir McG filmi olan “Terminator Salvation: The Future Begins”in senaryo yazarları Michael Ferris ve John Brancato, yönetmeni ise McG. Filmin yapımcılığını Moritz Borman, Derek Anderson, Victor Kubicek ve Jeffrey Silver; yönetici yapımcılığını Peter D. Graves, Bahman Naraghi, Mario F. Kassar, Andrew G. Vajna, Joel B. Michaels, Dan Lin ve Jeanne Allgood üsteniyor.

Filmin ABD ve Kanada’daki dağıtım haklarını Warner Bros. Pictures’a, (Kore ve belli Ortadoğu bölgeleri haricindeki) çoğu uluslararası bölgedeki dağıtım hakları ise Sony Pictures Entertainment’a ait.

The Terminator film serisinin bu çok beklenen ve kıyamet sonrası 2018 yılında geçen yeni bölümünde Christian Bale, Skynet ve Terminator ordusuna karşı insanların direnişine liderlik eden John Connor’ı canlandırıyor. Ancak gelecekteki Connor’ın inandığı şeyler, son anısı idam sehpasına yürümek olan Marcus (Sam Worthington) adlı bir yabancının ortaya çıkmasıyla kısmen değişir. Connor, Marcus’un gelecekten mi yollandığına yoksa geçmişten mi kurtarıldığına karar vermelidir. Skynet son saldırısına hazırlanırken, Connor ve Marcus kendilerini Skynet operasyonlarının kalbine götürecek bir yolculuğa çıkarlar. Orada, insanlığın yok edilmesinin ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkaracaklardır.

Filmde rol alan diğer oyuncular ise Kyle Reese rolünde Anton Yelchin, Kate Connor rolünde Charlotte Gainsbourg, Nlair Williams rolünde Moon Bloodgood, Barnes rolünde Common ve Star rolünde Jadagrace.

“Terminator Salvation: The Future Begins” milyarlarca dolarlık Terminator serisinin yeni bölümünü ve yeni Terminator üçlemesinin ilk bölümünü oluşturacak. Filmin Kuzey Amerika’da 22 Mayıs 2009’da gösterime girmesi panlanıyor. The Halcyon Company, Terminator serisinin tüm haklarını Mayıs 2007’de satın aldı.

Çekimler Albuquerque Stüdyoları’nda ve Meksika’daki gerçek lokasyonlarda yapılıyor.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template