♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Dejavu

Sinemanın vazgeçilmez konularından zamanda yolculuk ile ilgili bir film daha…Üstelik bu kez rontgencilikde var işin içinde.

Daha önce “12 Maymun” ve “Kelebek Etkisi”nde gödüğümüz şeyleri yeniden görmekde “dejavu” hissine kapılmamızı sağlıyor.Fakat bu daha önce görmüştük hissini pek de akılda bırakmayan sürükleyici bir aksiyon var filmde.Gayet mantıklı bir açıklamayla inanıyoruz zamanda yolculuğa.Belli bir noktadan sonra soru işaretleri çoğalıyor. Kahramanımızın “dejavu”su değil “dejavu”ları varmış.

Künyesinde iyi isimler barındıran filmde yönetmen bu kez klip estetiğinden uzak durmuş.Önceki iki filminde izleyiciyi yoran planlar kullanan ve son olarak yapımcılığını da yaptığı “domino” ile zarar etmesi bu kararı almasında etkili olmuş olabilir.Sonuçta bundan önceki zamanda yolculuk filmlerinin aksine pozitif bir mesajla biten,iyi bir aksiyon filmi var karşımızda

Share this:

1 yorum :

  1. dejavu, testereden sonra gelen ilk film olacak çünkü her insan sanki ben bu olayı daha önce yaşamıştım hissine kapılır ama işin en iç yanını bilemez fragmanından ve okuduğum köşe yazılarından şunu çıkardım. daha önce ben bunu yaşamıştım hissini herkes kapılır ama işin en ayrıntısını bilemiyoruz belkide bilmek istemiyoruz.yada araştırmıyoruz. dejavuda ben bunu gördüm. ve merakla cd sini bekliyorum.

    YanıtlaSil

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template