♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Beklenmedik bir mirasın getirdiği ölümcül riskler: Miras Oyunları Epsilon Logosuyla raflarda!


New York Times Çoksatanlar Listesi’nin bir numarası Jennifer Lynn Barnes’tan, özellikle genç yetişkinlerin soluk soluğa okuyacağı bir gizem ve gerilim romanı: Miras Oyunları, şimdi Epsilon logosuyla Türkiye’deki okurlarla buluşuyor! Sıradan bir öğrenciyken hiç beklenmedik bir mirasla hayatı değişen Avery Grambs’ın Hawthorne Malikânesi’nde yaşadığı maceraları anlatan Miras Oyunları’nı elinizden bırakamayacaksınız…

Jennifer Lynn Barnes’ın üç kitaptan oluşan serisinin ilk romanı Miras Oyunları, Türkçe’de Epsilon logosuyla raflarda yerini aldı. Aynı zamanda Goodreads Okur Ödülü Adayı olan romanı dilimize Tuba Özkat çevirdi. 

Hem çalışıp hem okuyan Avery Grambs kendine iyi bir gelecek kurmak istiyordu ve bunun için elinden geleni yapmaya kararlıydı. Liseyi bitirecek, üniversitede istediği bölümü okuyacak ve mezun olacağı güne kadar hayatta kalmayı başaracaktı. Ancak ünlü milyarder Tobias Hawthorne ölümünün ardından ona neredeyse tüm servetini bıraktığında hayatı hiç beklenmedik bir şekilde değişti. Avery bir anda dünyanın en zengin gençlerinden biri ve en şanslı insanı olmuştu. Tüm gözler artık onun üzerindeydi. Peki ama hiç tanımadığı bir adam ona neden böyle bir miras bırakmıştı? Mirası alması için ise tek bir şart vardı: Avery bir yıl boyunca muhteşem Hawthorne Malikânesi’nde yaşamak zorundaydı.

Bu dillere destan malikânenin her yeri özel mesajlarla, kodlarla, şifrelerle ve karanlık aile sırlarıyla doluydu. Avery için en büyük sürpriz ise mirasın hiç tanımadıkları biri tarafından ellerinden alınmasına öfkelenen Hawthorne'un torunlarıydı. Onlar sınırsız olanaklarla büyümüş, son derece zeki, çekici ve sıra dışı çocuklardı. Bu tehlikelerle dolu görkemli dünyaya adım atan Avery’nin çözmesi gereken gizemler vardı. Tabii hayatta kalmayı başarabilirse! 

Jennifer Lynn Barnes’ın çoksatan Miras Oyunları adlı romanı, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

Miras Oyunları / Jennifer Lynn Barnes
Çevirmen: Tuba Özkat
Epsilon Yayınları, Ekim 2022
388 Sayfa
98,50 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template