♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Ayşegül Çiçekoğlu’ndan umudun hikayesi


Yankı, Ada, Senden Vazgeçmem, İntikam, Bir Duygudan Fazlası, Tutkunun Savaşı ve dahası sevilen çok sayıda kitabın yazarı Ayşegül Çiçekoğlu’nun sımsıcak kalemi ile Mucizeler Adası, 22 Mart’tan itibaren raflarda yer almaya hazırlanıyor. 

Hayatın getirdiği her kayıpla biraz daha derinlere ve karanlıklara çekilen Kumsal’ın bulduğu tek çıkış yolu, en mutlu olduğu yere kısa bir süreliğine tekrar gitmekti. Bahamalar’da, şimdi geçmişiyle vedalaşacaktı. İçinde durmaksızın esen fırtınalara, bir de gerçek anlamda yakalandığı fırtına eşlik etmişti. Ancak bu sefer, o teknenin içinde yalnız değildi. Yaşadıkları her an yeni başlangıçlara, yıkımın ardındaki ayağa kalkışa gebeydi.  

Mucizeler Adası, birbiriyle kesişen hayatları, fırtınanın içinde canlanan umutları, okyanus ötesinden Türkiye’ye uzanan bir dönüşüm yolculuğunu anlatıyor. Geride bırakılanları, hayattan silinip gidenleri ve geçmişin yükünü sevgiyle bırakmayı anlatan bu hikaye, bir kalbin arzuladığı takdirde kavuşamayacağı hiçbir şey olmadığını da hatırlatıyor. 

Yeni başlangıçların vaadi ve aşkın iyileştirici gücü ile dolu bir roman olan Mucizeler Adası, 22 Mart’tan itibaren raflarda.

Mucizeler Adası / Ayşegül Çiçekoğlu
Pika Yayınları, Mart 2021
Sayfa Sayısı: 348
Fiyatı: 40,00 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template