♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Suat Duman’dan uzun soluklu bir polisiye seri : 1918


Yerli polisiyenin özgün ve sevilesi kalemlerinden Suat Duman bir beklerken on kitapla geliyor. Son romanı “Rakun”dan iki yıl sonra on kitaplık seriyle karşımıza çıkıyor. İlk iki kitapla başlayacak seriyi merak ve heyecanla beklerken, yazarın kalemiyle tanışmanızı tavsiye ederek pası bültene atıyoruz…

Suat Duman’ın uzun soluklu polisiye serisi yayınlanmaya başlıyor. 10 kitaplık serinin ilk iki kitabı “Kalbim, Kimsesiz Yurdum” ve “Ah Dehşet, Dehşet Dehşet!” bu hafta okurlarla buluşuyor.

Kalbim, Kimsesiz Yurdum
Birinci Dünya Savaşı sona ermiş, dünya yeni bir kaosun eşiğine gelmiştir. Fransa’da gördüğü eğitimini yarıda kesen Ferda, gazeteci arkadaşı Miette’le birlikte Doğu Ekspresi’ne atlar ve işgal donanmalarının boğazı geçtiği gün İstanbul’a gelir. Bir yandan uluslararası bir suçlunun izini süren Ferda ve Miette bir yandan da akılcı yöntemleri sayesinde tüm suçluların korkulu rüyası haline gelecektir.

Elinizden bırakamayacağınız, meftunu olacağınız, polisiye edebiyatımızı renklendirecek son derece “cazibeli” bir okuma şöleni…
88 Sayfa / 18 TL

Ah Dehşet, Dehşet Dehşet!
“Ferda belki de her insan gibi, yaşadığı asrın bir fırtınalar asrı olacağına, olması gerektiğine yürekten inanıyordu. Ömrü ölülerini gömmekle geçen bu bedbaht insanlara baktı, yüreği onu heyecanlandıran bir kederle bir kez daha çarptı. Şehir daha ne kadar azapla, kaç şeytanla sınanacaktı?”

Tiyatroyu bir saplantı haline getiren Rüçhan, öğrencisi olduğu Tıbbiye’nin yüksek tavanlarından birine asılmış olarak bulunur. Serkomiser Reşat bu alelade intihar vakasıyla oyalanmak için bir sebep göremez. Fakat yüksekçe bir tabureye çıkıp tavanı izlemeye koyulan Ferda bunun alelade bir vaka olduğundan o kadar da emin değildir.
120 Sayfa / 20 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template