♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

TNT'den 1 Devam, ABC Family'den 1 Tamam 4 Devam

Geride bırakmaya hazırlandığımız yaz sezonuna dair iki kanaldan beş diziye ait kararlarına dair açıklama geldi. Bir dizi iptal olurken, dört dizi yola devam edecek.

İlk açıklamayı yapan kanal TNT olurken, Perception’un ikinci sezon onayı aldığını duyurdu. A Beatiful Mind’a benzeyen, polisiye olarak vakit geçirten ama vasatı aşamayan dizi, pazartesi akşamları ekrana geliyor. Beşinci bölümün yayınlandığı hafta gelen ikinci sezon onayının detayı 13 bölümden oluşacağı ve gelecek yıl bu zamanlar ekrana geleceği…

ABC Family yaz dizilerinden üç tanesine yeni sezon onayı verirken, bir tanesini iptal ettiğini duyurdu.

Üç ergenin bir çocuğa bakma serüvenini anlatan yeni komedi “Baby Daddy” ikinci sezon onayı aldı. Raising Hope’un zekası çıkartılmış uyarlaması diyebileceğim dizi, aynı konuyu bu kez üç ev arkadaşı üstünden işliyor. Yeni nesil “Üç adam ve bir bebek” demekte mümkün… Lakin bu kadar klişelerle bezenip vasatı aşamamasıyla izlemeyi vakit kaybı haline getiriyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen Baby Dady, sekizinci bölümünün yayınlanmasının ardından yeni sezon siparişini almış oldu.

Yine Çarşamba akşamının dizisi “Melissa & Joey” üçüncü sezon onayı aldı. Şaşırtıcı şekilde ikinci sezon onayı alan dizi, klasik Amerikan işi… Seyircili çekilen sitcom olarak yarattığı farkın ekmeğini yemesi dışında herhangi bir özelliği bulunmuyor. 13. Bölümden sonra yeni sezon onayı alması biraz gecikmiş karar olarak adlandırılıyor…

Geçtiğimiz yaz ayında başlayan ve sezonu bitirmeden devam eden “Switched at Birth” ikinci sezon onayı aldı. 3 Eylül’de kaldığı yerden devam edecek dizi, ilk sezonunu 5 Kasım’da 32. bölümüyle yapacak.

Ocak ayında ekrana gelmeye başlayan ve sezon finalini ay başında yapan “Jane By Design” için yeni sezon siparişi verilmeyeceği açıklandı. Liseli bir genç kızın idolü olan modacının yanında asistan olmasını konu alan dizi, mantığı bir yana bırakarak hayal peşinde koşuyor ve nabza şerbet veriyordu bolca. İkinci sezonu göremeyecek olması şaşırtıcı olmadı.  

Pazartesi akşamları yayınlanan yeni dizi “Bunheads” ise kanalın karar vermek üzere gidişatını kollayacağı yapım oldu. Dokuz bölümü geride bırakan dizi için daha fazla bölüm siparişi verildiği gelen haberler arasında.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template