♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Büyük Patlama’dan Günümüze, Dünyanın Resimli Tarihine “Zaman Tüneli” ile Yolculuk!

hep kitap her yaştan okuru “Zaman Tüneli” ile dünyanın resimli tarihine yolculuğa davet ediyor. Peter Goes’un yazıp resimlediği kitap 20 Ocak’ta hep kitap etiketiyle raflarda.

Peter Goes’un çocuklar için yazıp resimlediği Zaman Tüneli, Büyük Patlama’dan günümüze dünyamızın, kültürlerin, yaşananların resimli tarihini gözler önüne seriyor. Büyük küçük herkese hitap eden kitap, okurlarını adeta tarih içinde bir yolculuğa çıkarıyor.

Zaman Tüneli, dinozorlar çağından Azteklere, Vikinglerden uzay gemilerine uzanan süreçte insanlık ve dünya tarihini resimlerle anlatan bir kitap. hep kitap’ın okurlarla buluşturduğu bu dikkat çekici kitapta, Peter Goes’un hayal dünyasında şekillenen görsellere dönemin gerçekleri eşlik ediyor. 

Dünyayı güzelleştiren sanatçıları, insanlığı felakete sürükleyen zalim yöneticileri, çağı daha ileriye taşıyan kâşifleri, efsanelere konu olan yaratıkları da Zaman Tüneli’nin sayfalarında bulmak mümkün. Zaman ve mekân uyumunu gözeten, resimlerin ön planda olduğu bu kitap, boyutuyla da dikkat çekiyor.

Gül Özlen’in dilimize çevirdiği Zaman Tüneli, 20 Ocak’ta hep kitap etiketiyle raflardaki yerini alacak.

“Görsel detayları, kısa notları ile Büyük Patlama’dan Charlie Hebdo’ya kadar yaşananları anlatan bilgi dolu devasa bir kitap. Gözlerinizi okşayacak kadar şık, esprili aynı zamanda da ciddi...”
Yılın En İyi Kitabı, The Sunday Times (İngiltere) Aralık 2015

PETER GOES HAKKINDA
Belçikalı Peter Goes, 1968’de Ghent’te dünyaya geldi. Ghent Güzel Sanatlar Akademisi’nde animasyon eğitimi gördü. Profesyonel hayatını grafik tasarımcısı, illüstratör olarak devam ettirmeden önce tiyatrolarda sahne amiri, teknik yönetmen olarak uzun süre çalıştı. Artık yazıp çizmeden geçirdiği tek bir günü bile yok. 

Zaman Tüneli / Peter Goes
Çevirmen: Gül Özlen
Sayfa Sayısı: 80
Satış Fiyatı: 45 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template