♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Şebnem İşigüzel’den, cıvıl cıvıl diliyle soluksuz okunan bir roman : Ağaçtaki Kız

Müjdeler olsun! Şebnem İşigüzel’in yeni romanına kavuşuyoruz. İşigüzel, mayıs ayında yayımlanan “Gözyaşı Konağı”ndan yedi ay sonra okurlarını yeniden selamlıyor. “Ağaçtaki Kız” Can Yayınları etiketiyle raflarda...

Herkesin arasında. Her şeyin üstünde. Kimse farkında değil.

Ağaçtaki Kız zamanın ruhunun, içinden geçtiğimiz günlerin romanı. Şebnem İşigüzel coşkulu, tutkulu dili ve eşsiz hayal gücüyle taçlanan unutulmaz bir hikâye sunuyor.

“Bu bir özgürlük ve aşk hikâyesidir. İki hasta gencin hikâyesi. Birisi benim.”

Hayatın altüst olması diye bir şey varsa bunu bizden başkası bilemez. Ne olacak kaygısıyla yaşayan, endişeli, hayat standartları şaşmış, işinden olmuş. Ama her şeye rağmen hayat dolu, umut eden, direnen.

Genç kahramanımız aklınızın ucundan geçmeyecek bir yerde karşılıyor bizi. Sonra başlıyor içtenlikle, tatlı tatlı  şakımaya, anlatmaya. Genç kız tam da bizi anlatıyor: gençlerini, çocuklarını, kadınlarını sevmeyen ülkeyi. 

Ağaçtaki Kız manzaraya hasret kalanların, aşkın, âşıkların, arkadaşlıkların, vicdan sahibi insanların, hayallerin, yere çakılmanın, bu hayatın romanı.

ŞEBNEM İŞİGÜZEL, 1973 doğumlu. İlk kitabı Hanene Ay Doğacak 1993 yılında yayımlandı. Aynı yıl Yunus Nadi Öykü Ödülü’ne değer bulundu. Sonra sırasıyla şu kitapları yazdı: Öykümü Kim Anlatacak (1994), Eski Dostum Kertenkele (1996), Sarmaşık (2002), Çöplük (2004), Resmigeçit (2008), Kirpiklerimin Gölgesi (2010), Venüs (2013), Gözyaşı Konağı, Ada 1876 (2016).

AĞAÇTAKİ KIZ / Şebnem İşigüzel  
Tür: Roman
Sayfa sayısı: 359 Sayfa
Fiyatı: 27,5 TL
Yayın tarihi: 13 Aralık 2016


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template