♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

The Originals’ın Anlatılmamış Hikâyesinden Üçüncü Kitap: Diriliş

Dizi tarihinin en iyi spin-off’larından “The Originals”ın anlatılmamış hikayesinden oluşan üçlemenin son kitabına da bu ay kavuşuyoruz. Üçüncü kitap “Diriliş” bu ay içinde GO! Kitap’tan raflarda.

Artık kendini tekrar eden kötü senaryosu ile miadı dolmuş dizi “The Vampire Diaries”in ikinci sezonunda tanıştığımız köken vampir ailesi Mikaelson’lar, diziye önemli bir damga vurmuş ve en heyecanlı ve keyifli sezonun doğmasını sağlamıştı. Klaus, Elijah ve Rebekah’ın başını çektiği ailenin fertleri diğer karakterler kadar kartondan değildi. Özellikle Klaus’un kötülükte sınır tanımaması, zekası ve karizması, kısa sürede kendi dizisinin doğmasını sağlamıştı. Bugünlerde “The Vampire Diaries” sekizinci sezonuna ulaşmış durumda ama yaşadığı seyirci kaybıyla iptale doğru yürüyor. 30 Ocak’ta dördüncü sezonu başlayacak olan “The Originals” ise merakla bekleniyor ve daha fazla seviliyor. Dizinin yaratıcısı Julie Plec’in kitapları da bunun göstergesi. 2015 yılında çıkan üç kitap bizde de aynı ilgiyle karşılandı. 2015 Ekim’inde “Yükseliş”le başlayan seri 2016 Mart’ında “Düşüş” ile devam etmişti. GO! Kitap bu ay da “Diriliş” ile üçlemeyi tamamlayarak “The Originals”ın yeni sezonuna hazırlıyor. Güçlü karakterleri, atmosferi ve heyecan yaratan tutarlı senaryosuyla diziyi de bir kez daha tavsiye edeyim. Ve elbette kitapları da... Sen çok yaşa GO! Kitap diyerek pası da bültene atayım...

AİLE GÜÇTÜR
Köken Vampir ailesi bin sene evvel birbirlerine bir söz verdi. Her zaman ve sonsuza dek bir arada kalacaklardı. Ama verilen sözleri tutmak ölümsüzken bile kolay değildi.

Klaus, Elijah ve Rebekah Mikaelson kazandıkları her şeyi 1788’e kadar tekrar kaybetmişlerdir. New Orleans’ın yönetimi vampirler ile kurtadamlar arasında bölüşülmüştür. Bu durumdan hiç de memnun olmayan Klaus, kurtadamları sonsuza dek saf dışı bırakmak için bir vampir ordusu kurmaya karar verir. Bu arada tüm dikkatini yeni tanıştığı gizemli bir kadına vermiş olan Elijah kardeşinin bir süreliğine dizginleri eline almasına ses çıkarmaz. Klaus’un kan dökme merakından bıkıp usanan Rebekah ise çocukluklarının geçtiği evi ve ölümsüzlüklerinin anahtarını bulmak için bir yolculuğa çıkar. Ama üçünün de bilmediği bir şey vardır: Köken Vampirler bir kez daha büyük bir kumpasla karşı karşıyadır ve bu kez karşılarındaki cadılar ya da kurtadamlar değil New Orleans’ın ilk sahipleridir. Yani insanlar. Yeni bir çatışmanın eşiğinde üç kardeş yine bir araya gelip değer verdikleri tek şey olan aileleri için savaşmak zorundadır.

THE ORIGINALS – Diriliş / Julie Plec
Türü: Fantastik Roman
Çeviren: Ebru Sürmeli
GO! Kitap, 1. Baskı Kasım, 2016
Sayfa Sayısı: 287
Etiket Fiyatı: 19.00 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template