♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Fuat Sağıroğlu’ndan Tasavvufi Bilim Kurgu Roman : Dünya’nın Son Savaşı

Türünün ilk örneklerinden olan Tasavvufi Bilim Kurgu türündeki Dünya’nın Son Savaşı, GOA Yayınları’ndan okuyucularıyla buluştu.

İnsanoğlunu ve insanlığı savaşlar üzerinden sorgulayan Dünya’nın Son Savaşı, evrene dair merak ettiklerimizi, sahip olduğumuz bir derya olan tasavvuf ile anlamaya ve anlatmaya çalışıyor.

İnsanoğlu; kara, deniz ve havadan sonra uzayı da, bir çatışma haline dönüştürmeyi başarıyor. Fuat Sağıroğlu’nun ikinci kitabı olan roman, akıcı anlatımı ve soluksuz temposuyla okuyucularına yaşadığımız dünyanın sürüklendiği sonu çarpıcı bir şekilde aktarıyor.

Dünya’da iyi şeyler de oluyordu. İyilik, emek ve cesaret ister. Cesur ve iyi insanlara ihtiyacın olduğu bir zamandaydık. Kötü olmaksa kolaydır. Kötülük durmuyor, üstümüze doğru kol kol yürüyordu.

Kötülük, kimden ve nereden geldiği belli olmasa da, tüm kötü düşüncelerden ve negatif enerjilerden beslenir. Öyle bir şeydir ki, içinize attığınız her endişe, korku ve öfke bile bunu büyütür. İyilerin kötüler hakkındaki karamsarlıkları ve düşmanlıkları bile kötülüğe yarar. Kötü fikirler, kötücül duygular bir sis gibi yayılır.

Tam bunları düşünürken usulca yanıma sokulan bir insan dostum çekinerek, sordu.
“Peki iyilik mi kazanacak, kötülük mü?”
“Hangisini beslersek, o...”

Dünyanın Son Savaşı / Fuat Sağıroğlu
Yayınevi: GOA Yayınları
Türü: Tasavvufi Bilim Kurgu Roman
Sayfa Sayısı: 226
Fiyatı: 22 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template