♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Karin Slaughter’ın Will Trent Serisi “Darmadağın” İle Devam Ediyor

Yaşayan en iyi polisiye yazarlarından biri olarak gösterilen Karin Slaughter’ın Will Trent serisi dilimize çevrilmeye devam ediyor. Serinin üçüncü kitabı “Darmadağın” Kırmızı Kedi etiketiyle raflarda.

1971 doğumlu Amerikalı yazar, 2001'de yayımlanan ilk romanı “Blindsighted” ile uluslararası bir başarı kazandı. Genç kuşağın en sevilen polisiye yazarlarından olan Karin Slaughter'ın kitapları dünya çapında 32 dile çevrildi, 30 milyon okura ulaştı. Darmadağın, tıpkı Paramparça ve Acımasız gibi İngiltere ve Hollanda'da çok satanlar listesine bir numaradan girdi ve haftalarca kaldı. Yazarın 2006’da başladığı “The Will Trent series” büyük ilgi görmüş ve iki yarı seri halinde devam eden romanlarındaki karakterleri birleştirerek “Atlanta” adlı tek seri haline getirmişti. Seriye 2012’de “Paramparça” ile başlayan Kırmızı Kedi, bir yıl sonra “Acımasız” ile devam etmişti. 

Dünya çapında yüksek satış rakamları yakalayan ünlü polisiyeci Karin Slaughter’ın özel ajan Will Trent karakteri etrafında gelişen sürükleyici serisinin devamı, Kırmızı Kedi’den çıkan (Paramparça ve Acımasız’dan sonra) üçüncü kitabı : Darmadağın.

Will Trent, Grant County’ye ulaştığında, karşısında kendisini korumaya kararlı bir polis teşkilatı bulur. Polis memuresi Lena Adams’ın sakladığı sırların yanı sıra, teşkilatın gözde polis şefinin ölümünün üzerindeki kuşkular henüz dağılmamıştır. Şefin ölümüyle dul kalan ve yıllar sonra Şükran Günü tatilinde ailesini görmeye kasabaya geri dönen Dr. Sara Linton, gözaltında yaşanan bir ölüm vakasını çözmek için Will Trent’in yardımına ihtiyaç duyar. Güvenlik güçleri bir yandan donmuş gölden çıkarılan bir genç kız cesediyle ilgili soruşturmayı yürütürken, Will Trent de kasabanın polis teşkilatını sanık sandalyesine oturtur. Kararlı ve karmaşık iki kadın arasındaki kişisel mücadelenin ortasında kalan özel ajan Will Trent, polis şefi Tolliver’ın ölümüne ilişkin gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışırken çok daha tehlikeli, ölümcül bir sır perdesini aralayacaktır. Dünya çapında yüksek satış rakamları yakalayan usta polisiyeci Karin Slaughter’ın, özel ajan Will Trent karakteri etrafında gelişen sürükleyici serisi, Paramparça ve Acımasız’dan sonra şimdi de Darmadağın’la Kırmızı Kedi tarafından yayımlanmaya devam ediyor.

“Slaughter duygusal gerilimi sürekli üst çizgide tutuyor.”
Publishers Weekly

“Slaughter günümüzün belki de en büyük kadın polisiye yazarı.”
Library Journal

Orijinal Adı: Broken
Çeviren: Ali Orhan
Tür/Dizi: Polisiye
Sayfa sayısı: 408
Etiket fiyatı: 29 tl
Yayın tarihi: Mart 2016


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template