♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Masallara Bugünden Bir Selam: Onur Gülfidan Sergisi 42 Maslak Art!SPACE’de

42 Maslak, sanatseverleri 7/24 sanatla buluşturmak için Art!SPACE Gallery’de yepyeni  bir sergiye ev sahipliği yapıyor. .artSümer işbirliği ile 15 Aralık Salı günü saat 19.00’da düzenlenecek bir kokteyl ile açılışı gerçekleşecek Onur Gülfidan Sergisi’ne Dolunay Obruk da şarkılarıyla eşlik edecek. Sergi, 22 Ocak Cuma  gününe kadar Art!SPACE Gallery’de sanatseverleri bekliyor.

Günlük yaşamın her anını sanatla çevreleyen ve sanatın yaşamı zenginleştirmesini ifade eden “Artful Living” konsepti ile hayata geçen 42 Maslak, Maslak bölgesinin İstanbul’un en aktif yaşam ve sanat merkezlerinden biri olması için sanat etkinliklerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. 

Sergiler, söyleşiler ve etkinliklerle sanatı sürekli hayatın odak noktasında tutan 42 Maslak, Maslak’ın sadece ticaret hayatından ibaret olmadığını kanıtlıyor.

Onur Gülfidan Hakkında
1974 yılında İstanbul’da doğan Onur Gülfidan, 2000 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi resim bölümünden mezun olduktan sonra aynı üniversitede grafik ve resim yüksek lisans programını tamamladı. 2009 yılında .artSümer’de ilk kişisel sergisini açan sanatçı, tuval işlerinde ve kâğıt üzerine mürekkeple yaptığı çizimlerde, zamanına tanıklık eden sosyal ve politik koşulları yansıtır. Sanatçının yorumladığı anlar masum ve çocuksudur, bireyler ise teknolojinin ve karamsarlığın içinde soyutlanmış, gerçek dünyanın acımasız, tek boyutlu algısına karşı isyan eder.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template