♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

“Yarımada’dan Yansıyanlar“ İsimli Karma Sergi Armaggan Art & Design Gallery’de Başlıyor

ARMAGGAN Art & Design Gallery’de yılın son karma sergisi Tarihi Yarımada’yı konu ediniyor. 17 sanatçının bir arada olduğu “Yarımada’dan Yansıyanlar” isimli karma sergi 5 Kasım 2015’de izleyici ile buluşuyor.

Genç sanatçı ve tasarımcıları desteklemek amacıyla kurulan ARMAGGAN Art & Design Gallery’de “Yarımada’dan Yansıyanlar ”adlı karma sergi, 5 Kasım’da sanatseverler ile buluşuyor.

ARMAGGAN Art & Design Gallery, Tarihi Yarımada’nın tek sanat ve tasarım galerisi olarak, üzerinde durduğu tarihsel katmanları bugünün dili ve sanatçıları ile izleyicisine sunuyor. “Yarımada’dan Yansıyanlar” isimli karma sergi, genç sanatçıların yarımadanın kendilerine ifade ettirdiklerini konu alan eserlerini bir araya getiriyor.  

ARMAGGAN Art & Design Gallery Koordinatörü ve aynı zamanda serginin de küratörü olan Şanel Şan Sevinç “Oldukça genç ve dinamik isimlerden oluşan bir sanatçı kadrosu ile oluşturduğumuz bu sergide, tarihi yarımadanın ve eski şehrin, genç sanatçılar için ne hissettirdiğini tarihin üzerinde yükselen bir galeride sunmalarını istedik” diye belirtti. 17 sanatçının bir arada olduğu sergi ARMAGGAN Gallery’nin yıl sonu son karma sergisi olma özelliğini taşıyor.

"Yarımada’dan Yansıyanlar"  Karma Sergisi 12 Aralık 2015 tarihine kadar ARMAGGAN Art  & Design Gallery’de izlenebilecek. Eserlere www.armaggangallery.com web sitesinden ve galerinin sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

SANATÇILAR   
-Yunus Emre Dokumacı - Sezer Arıcı - İrem Çamlıca - Ozan Emre Han- Rad Dar - Gül Delemen - Dilek Aydıncıoğlu - Nilay Özenbay - Lütfiye Kösten - Yiğit Dündar -Betül Cankara - Ayberk Balcı -Aysun Bozuklu - Nilgün Sabar - Sinem Kaya - Tamer Bilgiç

Yarımada’dan Yansıyanlar
05 Kasım–12 Aralık 2015
ARMAGGAN ART & DESIGN GALLERY
Nuruosmaniye Caddesi No: 65, Nuruosmaniye, İstanbul
www.armaggangallery.com
Twitter: #ARMAGGANgallery / Facebook: ARMAGGAN Art & Design Gallery 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template