♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Kasım Ayında Zorlu’da 3 Büyük ve Farklı Konser: Nigel Kennedy, Godspeed You! Black Emperor, Enrico Macias.

Ses getiren pek çok konser, etkinlik, gösteri ve sergiyi sanatseverlerle buluşturan Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Kasım ayında dünyaca ünlü 3 ismi ağırlıyor.

Hollywood yıldızlarından, Broadway müzikallerine kadar pek çok etkinliği sanatseverlerle buluşturan Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Kasım ayında, farklı stiller arasında sınır tanımayan geçişleriyle bilinen keman virtüözü Nigel Kennedy, sıra dışı bir rock grubu olan Godspeed You Black Emperor ve Türkçe’ye de çevrilen şarkılarıyla bir döneme damga vuran Enrico Macias’ı ağırlıyor. 

Sıra dışı keman virtüözü Nigel Kennedy bu defa Bach yorumlayacak...
Müzikte çeşitlilik felsefesiyle hareket eden ve değişik stilleri birbirine harmanlayarak dinleyiciyi büyülü bir yolculuğa çıkaran Nigel Kennedy, ‘Bach Meets Kennedy’ programıyla Türk izleyicisiyle buluşuyor.

13 Kasım’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin konuğu olacak Kennedy,  dünyanın önde gelen müzik virtüözlerinden biri olarak tanınıyor. Kennedy İstanbul konserinde, Johann Sebastian Bach'ın en bilinen eserlerini kendine has tarzıyla sunacak. Klasik müziğe, gitar, davul ve kontrbas ekleyerek, dinleyicileri baroktan, caz’a, rock’tan modern müziğe doğru tatlı bir yoculuğa çıkaracak. 

Post Rock’ın efsanesi GYBE’yi Türkiye’ye ilk kez Zorlu Performans Sanatları Merkezi getiriyor…
Sıradışı bir rock grubu olan ve adını kara samurayların yaşamını konu alan bir belgeselden alan Godspeed You! Black Emperor, Türkiye’ye ilk kez Zorlu Performans Sanatları Merkezi organizasyonu ile geliyor. Çok özel bir hayran kitlesi olan post rock grubu, 17 Kasım’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi’nde Türk hayranları ile buluşacak. Grup, uzun iniş çıkışları ve kullandıkları yaylı enstrumanlarla son derece vurucu bir müzik dili kullanmasıyla tanınıyor. 

Çal Çingene, Arkadaşımın Aşkısın, Hoşgör Sen gibi unutulmaz şarkıların sahibi Enrico Macias geliyor..
Kasım ayının bir diğer dikkat çekici etkinliği ‘Hoşgör Sen’, ‘Çal Çingene’, ‘Arkadaşımın Aşkısın’ gibi Türkçe’ye de çevrilen; Ajda Pekkan, Selçuk Ural, Gönül Yazar ve Seyyal Taner gibi bir döneme damga vuran isimlerin sesinden tanıdığımız, unutulmaz şarkıların sahibi  Enrico Macias. Müzik kariyerinde 50 yılı geri de bırakan, yayınladığı yüzlerce kayıtla sesini tüm Avrupa’ya duyuran müzik efsanesi Enrico Macias, 18 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nin konuğu olacak ve en bilinen şarkılarını Türk izleyicileriyle birlikte seslendirecek. 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template