♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

NTV Yayınlarının Çok Satan İş Hayatının Sırları Serisinden Yeni Kitap : Ekip Yönetimi Sırları

NTV Yayınlarının çok satan serisi “İş Hayatının Sırları Uzmanlar Anlatıyor!”un yedinci kitabı “Ekip Yönetimi Sırları” raflarda…

NTV Yayınlarının çok satan İş Hayatının Sırları serisinden yeni bir kitap… Yönetim Danışmanı ve eğitimci Rus Slater’dan, Ekip liderliğinin ve ekibin ne olduğu üzerine bir kılavuz…

Ekip Yönetimi Sırları
Ekip yönetiminin temel kurallarını anlatan bu hızlı ve kolay rehberle hemen sonuç alın.
- Ekip kimliği yaratın
- Ekibinizle İletişim kurun
- Ekibinize liderlik edin
- Hakedenleri övmekten çekinmeyin
- Ekibinizi dinleyin

İşte sizi ve ekiplerinizi pek çok sıkıntıdan kurtaracak sırlar:
Bu bir ekip mi? Ekibinizin yan yana duran bir grup insan değil, bir ekip olduğundan emin olun! İşi doğru yapmanın temeli budur.

Ekibinizi oluşturun. Ekipler tesadüfen oluşmaz; ekip oluşturmak için çaba harcamanız gerekir. Yani sadece insan değil ekipler hakkında da bilgi sahibi olmalısınız.

Ekibinize liderlik edin. Bir ekip yöneticisi olacaksanız, onları her gün yöneteceksiniz demektir. Arkanıza yaslanıp, olan biteni seyredemezsiniz.

Ekibinizle iletişim kurun. Ekip yöneticileriyle ilgili şikayetlerin çoğu iletişim konusundadır. Bu iki yönlü bir süreçtir ve başarılı olmak için bunu doğru yapmak zorundasınız.

Ekibinizi koruyun ve hizmet edin. Siz en yüksek maaşı alan ve en geniş ofise sahip olan kişi olabilirsiniz ama sizin işiniz ekibinizi korumak ve o ekibe hizmet vermektir; tersi değil.

Ekipteki değişimi yönetin. Hiçbir şey uzun süre aynı kalmaz. Ekipler değişir, işler değişir. Bu değişimler esnasında ekibiniz sizden bunları iyi yönetmenizi bekler.

Ekibinizi dağıtın. Zamanı geldiğinde, insanlar hoşça kal demeden ayrılıp gitmeyi sevmez. Eğer ekibin dağılmasını güzel yönetirseniz, gelecekte herkes için daha fazla fırsat yaratılmış olur.

İster uzun süredir ekipler yönetiyor olun, isterseniz yeni bir lider, bu sırları kullandığınızda insanların sizi çok daha kolay ve gönülden izlediğini göreceksiniz.


Yazar  : Rus Slater
Çevirmen: Aysun Babacan
Tür:İş Kitapları
Yayın Tarihi: Ağustos 2015   
Sayfa  : 128 syf
Fiyat   : 12,9 TL                       


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template