♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Go! Kitap’tan “Tatlı Şeytan”ın Devamı Geliyor: Tatlı Tehlike

Wendy Higgins’in 2012 yılında yayımlanan “Sweet Evil” ile başlayan ve büyük ilgi gören Tatlı üçlemesinin (The Sweet Trilogy) ikinci kitabı “Sweet Peril”, “Tatlı Tehlike” adıyla Go! Kitap etiketiyle bu ay içinde raflarda yerini alıyor. 

Serinin ilk kitabı “Tatlı Şeytan”, Aralık ayında Go! Kitap etiketiyle yayımlanmış ve büyük ilgi görmüştü... Yetenekleri olsa da kendi halinde sıradan bir liseli kız olan Anna’nın bir partide tanıştığı kişinin söyledikleriyle değişen hayatını anlatan roman hayli keyifli ve heyecanlı bir okuma sunuyordu. Kızımızın karizmadan yoksun ve fazlasıyla sıradan olması biraz hayal kırıklığı yaratsa da şeytanlardan oluşan meclisiyle fantastik roman okurlarının gözden kaçırmaması gereken bir roman... Daha detaylı değerlendirmesini yakında yazacağım... Biz ikinci kitaba bakalım... Bu arada, yayınevi okurların isteğini kırmayıp orijinal kapakları kullanıyor ve teşekkürü hak ediyor... Keşke her yayınevi okurlarıyla böyle iyi iletişim kurabilse...

Görevleri, cennetten kovulan iblislere hizmet etmek olan Nefillerden biri olduğunu öğrendiği günden beri hayatı altüst olan Anna, kötülüğe boyun eğmemeye kararlıdır. Ama dört bir yanda kol gezen fısıldayan iblislerin ve acımasız Düklerin dikkatini çekmemek için o da diğer Nefiller gibi çalışmak zorundadır. Bunun için tüm çekingenliğinden sıyrılıp bir parti kızı oluveren Anna artık tüm eğlencelerin aranılan ismidir. Bu şekilde yaşamaktan nefret etse de o, çok büyük bir amaca hizmet edecek olan “seçilmiş kişidir” ve zamanı geldiğinde ona emanet edilen Erdem Kılıcı ile büyük bir savaşa öncülük edecektir. Ama o güne dek kimliğini gizli tutmalı ve toplayabildiği kadar yandaş toplamalıdır. Bunun için kendisi gibi bir Nefil olan Kaidan Rowe’a duyduğu büyük aşkı bile kalbine gömen Anna, bir yandan “kötü kızı” oynarken bir yandan da iblisleri yeryüzünden silmek için ölümcül bir mücadeleye girişecektir.

Eser Adı : TATLI TEHLİKE
Yazar : Wendy Higgins
Yayınevi : GO!
Türü : Roman
Çeviren : Bige Turan
Editör : Nurten Hatırnaz 
1. Baskı, Mart 2015
Sayfa Sayısı : 440
Etiket Fiyatı : 17.00 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template