♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Yılın Konserine Az Kaldı! Babylon Presents: Jack White

Jack White’ın turne grubunda yer alan klavyecisi Isaiah ‘Ikey’ Owens’ın geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi üzerine Meksika turnesini iptal eden sanatçı, Avrupa turnesine devam ediyor. Turnenin ilk ayağı İstanbul olacak. 

İçinde bulunduğumuz yüzyılın en yetenekli ve üretken isimlerinin başında gelen Jack White, Türkiye’de ilk defa, “Babylon Presents” konser serisi kapsamında 7 Kasım 2014 Cuma akşamı Garanti Bankası ana sponsorluğunda Volkswagen Arena’da sahne alacak. İlk olarak, 2011 yılında dağılan efsanevi ‘The White Stripes’ grubuyla üne kavuşan Jack White, Avrupa turnesinin ilk ayağı İstanbul konserinde Love Interruption, Sixteen Saltines, Freedom gibi klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra son albümü “Lazaretto”da yer alan parçaları seslendirecek.

Müzikal çizginin dışına çıkan tavrı ve sıra dışı yeteneğiyle 2000’li yılların en önemli müzisyenlerinden biri olan Jack White’ın konser biletleri ise tükenmek üzere. Jack White hayranları için kapılarını 18.00’de açacak olan Volkswagen Arena, İTÜ Maslak Windowist durağından alana shuttle servis hizmeti de sunacak. 7 Kasım 2014 Cuma akşamı saat 21.30’da sahneye çıkacak Jack White için 50 TL- 170 TL arasında sunulan biletler, biletix.com adresinden satın alınabiliyor.

Babylon’un kabına sığmayan konserler serisi “Babylon Presents”
Babylon, ahalisini buluşturmayı amaçlayan festivalleri gibi, sezon boyunca farklı mekanlarda küratörlüğünü üstleneceği konserler serisine başlıyor. İlkinde Jack White'ın sahne alacağı konserler serisi ile Babylon, ruhuna ve müzikal köküne yakın duran grupları farklı mekanlarda ağırlamayı planlıyor.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template