♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Hakan Akdoğan’dan Yeni Roman: Varlık ve Piçlik

İlk romanı “Nü Peride” ile edebiyat dünyasına hızlı bir giriş yapan ve 1998 yılı Yunus Nadi roman ödülünü alarak taçlandıran Hakan Akdoğan’ın merakla beklenen yeni romanı “Yokluk ve Hiçlik”, Aylak Adam Yayınları etiketiyle çıktı... 

Hakan Akdoğan'dan günümüz tüketim toplumunun konformizmine ve insanlık durumundan kaynaklı “bulantı”ya tokat gibi bir yanıt!

Kendi varoluşundan dehşete düşmüş bir radyo programı sunucusu. 

Kayıtsız bir yabancılaşmadan mustarip ve ruhsal tükenmişliğin batağında debelenen bir 21. yüzyıl anti-kahramanı.

Alegorik bir hikâyenin gücüyle gerilim türünün heyecan verici öğelerini bünyesinde toplayan Varlık ve Piçlik, Hakan Akdoğan’ın beşinci romanı.

Günümüz tüketim toplumunun konformizmine ve insanlık durumundan kaynaklı “bulantı”ya tokat gibi bir yanıt.

“En dibe indik, yerin altına, hayal kırıklıklarımıza, nefretimize, kendimizden bile sakladıklarımıza. Bu gece yerin altındaki zirvemize tırmandık. Bu gece en büyük sırrımızı anlattık. Bu gece en ağır yüklerimizden kurtulduk. Daha önce bir programda daha itiraflarımızı konuşmuştuk. Aslında her program gecesi yaptık bunu. 'İlk'lerden bahsettik. 'Son'lardan bahsettik. Kitaplardan, filmlerden, korkulardan, heyecanlardan, hastalıktan, şöhretten, kıskançlıktan, seksten, alışverişten, tatilden, daha yüzlercesinden.”

Bu arada belirtmeden geçmeyeyim, Can Yayınları’ndan sonra Doğan Kitap’a geçiş yapan Akdoğan romanları bu yıl içinde Aylak Adam etiketiyle raflarda yerini almaya başlamıştı... “Nü Peride” ve “Strauma” ile başlayan seri yeni romanla devam ediyor... Nihayet romanlar, daha iyi bir yayınevinde...

Yayınevi: Aylak Adam
Yazar: Hakan Akdoğan
Ebat: 12,5 x 19,5
Kâğıt: 2. Hamur
Sayfa: 169 sayfa
ISBN: 978-605-4849-73-4
Fiyatı: 15 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template