♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Sun Ra Arkestra, Babylon Asmalımescit’in Ev Sahipliği Yapacağı Son Konser İçin Sahnede!

Pozitif organizasyonuyla 1990 yılında, İstiklal Caddesi’nde bir kamyonda verdiği konserle İstanbul kültür sanat hayatında dönüşümü başlatan ve bir anlamda Babylon’un var olma sebebi olan Sun Ra Arkestra, jubile turnesi kapsamında 20 Mayıs akşamı Babylon’un gireceği bakım öncesi son konseri vermek üzere sahnede olacak. Bu tarihi konserin sınırlı sayıdaki biletleri Biletix ve Babylon gişesinden alınabilecek.  

Sun Ra Arkestra konserinin ardından Babylon, daha fazla insana daha fazla müzik deneyimi yaşatmak üzere kardeş mekanını Bomonti Tarihi Bira Fabrikası'nda,  2014 son baharında  açıyor olacak.  Babylon Bomonti, Asmalımescit’de olduğu gibi müzik için tasarlanmış, tarih kokan, tuğla duvarların arasında Babylon ruhunu çok daha geniş bir içerikle yaşamaya ve yaşatmaya devam edecek.

Caz tarihindeki tüm tarzların Afro-futurist ritimler, egzotik kostümler ve tükenmez bir enerji ile sahneden adeta taşan bir performans sergileyen Sun Ra Arkestra’yı görmek, caz tarihinin gelişimine canlı tanıklı etmek ve Sun Ra’nın hayatı boyunca yaşattığı kozmik ruhu yaşamak için bir daha ele geçmeyecek bir fırsat. İnsanlık şu ana kadar elindeki tüm olasılıkları denedi ve denemeye devam ediyor ancak Sun Ra Arkestra’nın da her zaman söylediği gibi “imkansızı” deniyor ve denemeye devam edecek. Tıpkı 15 yıldır büyük bir hayalin peşinden giden Babylon gibi…

Babylon Asmalımescit’in bakıma girmeden önce sunacağı bu son konserin sınırlı sayıdaki biletleri Biletix ve Babylon gişesinden alınabilecek. Babylon Asmalımescit, yaşayacağı büyük tadilatın ardından yine müzikle dolu bir içerikle severleriyle buluşacak. 

Bob Marley’in de dediği gibi; “Come we go chant down Babylon one more time”

Kapı açılış: 20.30
Sun Ra Arkestra: 21.30
Warm up & After Party: Babylon Jukebox by Ahmet Uluğ & Cem Yegul
Bilet: Tam 40 TL Öğrenci 30 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template