♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Dünyanın Direniş Ritimleri İstanbul'da Buluşuyor!

Farklı ülkelerden 20 vokalin seslendirdiği, Dünya çapındaki direniş hareketlerine ve özellikle Gezi Parkı direnişine adanan "Soul Warriors Riddim" 17 Mayıs Cumartesi akşamı Karakedi Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek ücretsiz etkinlikte İstanbullu dinleyicilerle buluşuyor.

Albümün prodüktörlerinden Da-Frogg Eyez ve vokalleriyle İstanbul'dan albüme katkı sağlayan Mert Canka, Başıbozuk, Da-Proff gibi isimlerin sahnede olacağı gecede DJ kabinde yer alacak diğer isimler ise King Seroman, Selekta Firuzaga ve Gramafonia.

17 Mayıs Cumartesi akşamı 22:00'de başlayacak etkinlik Beyoğlu Tünel'deki Karakedi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Etkinliğe giriş ücretsiz.

İtalya'dan Militant Warriors & Rame Beats tarafından Da-Frogg Eyez işbirliğiyle yapılan Soul Warriors Riddim geçtiğimiz ay internet üzerinden freedownload olarak yayınlandı.

Türkiye, İtalya, Brezilya, İngiltere, İspanya, Almanya, Birleşik Devletler, Ghana, Senegal ve Sudan'dan yirmi vokalistin katılımıyla gerçekleştirilen "Worldwide Resistance Project" Dünya genelindeki direniş hareketlerine ve özellikle Gezi Parkı direnişine adandı.

Albümü aşşağıdaki linkten dinleyebilir ya da ücretsiz olarak indirebilirsiniz. https://soundcloud.com/militantwarriors-p

Karakedi Kültür Merkezi
Tarih : 17 Mayıs 2014
Adres : General Yazgan Sok. No: 6 Asmalımescit mah. Beyoğlu, İstanbul.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template