♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Ersen Özpirinçci‘den Yepyeni Bir Albüm: Yolculuğum

Tamamiyle kendine münhasır tarzı ve tavrıyla yeni çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sunan Ersen Özpirinçci, güçlü müzikalitesi, şair dokunuşunda sözleriyle ve ruhunuzu okşayacak sesiyle sizlere yaşam hikayesinin özetini bu albümde anlatıyor.

2007 yılında ilk albümü “EGESU”, ardından 2009 yılında çıkarttığı “BİR UMUTLA” adlı çalışmasından sonra, “YOLCULUĞUM” adlı 3.albüm çalışmasını geçtiğimiz günlerde Sekiz Müzik etiketiyle yayınlayan sanatçı, dinleyicilere eşine az rastlanan emsalsiz bir müzik ziyafeti sunuyor.

10 şarkının bulunduğu albümde, tüm şarkıların söz ve müzikleri sanatçının kendisine aitken, düzenlemelerde Hüseyin Cevahit Ünal’ı ve canlı enstrüman eşliklerinde ise ülkemizin önde gelen müzisyenlerini görüyoruz. Albümün stüdyo çalışmaları HCH Studio ve JW Prod. Studio’da gerçekleştirildi. Albümün mixing ve mastering çalışması, düzenleme koltuğunda da gördüğümüz Hüseyin Cevahir’e ait.

Her detayın özenle çalışıldığı, yapaylıktan uzak  ve müziği ruhsal boyutlara taşıyan bu özel albümün grafik çalışmasında Değerli Ressam Ahmet Kuşakcı, her şarkıyı, hikayesine özel resimlerle süsledi.

Albümün açılış şarkısı olarak belirlenen “BİLİNMEZ Kİ” adlı şarkısına, İngiltere’de Animasyon klibi hazırlatılan albüm, çok yakında tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda.

Şarkı Listesi : 
1) Bilinmez Ki
2) Mevsimler
3) Yar Yar
4) Ne Olur Affet
5) Dön Bana
6) Söyler mi Şarkı mı?
7) Nerede
8) Seni Beklerken
9) Benden Önce
10) Sende Varolacaksın



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template