♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

2014’e Girerken Hediyelerinizle “Eğitimde Fırsat Eşitliği”ni Destekleyin!

2013’te 150. yılını kutlayan Darüşşafaka Cemiyeti, yeni yıla girerken kişiye ve kurumlara özel yılbaşı ürünleriyle Türkiye’de “eğitimde fırsat eşitliği”ne destek olma fırsatı sunuyor 

“Eğitimde Fırsat Eşitliği” misyonuyla yaşam boyu öğrenen, çağdaş, özgüvenli ve topluma karşı sorumlu liderler yetiştirmeyi hedefleyen Darüşşafaka Cemiyeti, 2014 yılı için, “eğitimde fırsat eşitliği”ne destek olma fırsatı sunan özel hediye seçenekleri hazırladı. 

Bu yılbaşında kişisel kullanıma, sevdiklerine veya kurum çalışanlarına yönelik özel bir hediye düşünenleri, 150 yıllık misyonuna kaynak yaratmak amacıyla tasarladığı Darüşşafaka yılbaşı ürünlerini tercih etmeye davet ediyor.

Tamamen kişiye özel veya kurum logosu taşıyacak şekilde tasarlanabilen Darüşşafaka yılbaşı özel ürünleri, “Masa Takvimi”, “Kartpostal”, “Bardak Altlığı” ve “Yeni Yıl Tebrik Sertifikası”ndan oluşuyor. 

Darüşşafaka 2014 Masa Takvimi, Darüşşafaka’da okuyan ve Türkiye’nin 65 ilinden gelen öğrencilerin “memleket” çizimlerinden ve serbest çizimlerinden oluşuyor. Kartpostallar ve bardak altlıkları ise Darüşşafakalı öğrencilerin yılbaşına özel rengârenk çizimleriyle süslü. 

Darüşşafaka'nın yılbaşına özel hazırladığı bağış sertifikalarını tercih edenler, çalışanlarına, iş ortaklarına veya sevdiklerine bağış yapmanın huzurunu armağan edebilir.

Darüşşafaka’nın önde gelen kurumsal destekçileri arasında yer alan Kahve Dünyası’nda ise, Darüşşafaka yararına 9’lu ve 12’li paketler halinde, Darüşşafakalı öğrenciler tarafından tasarlanmış kutularda çikolatalar satışa sunulacak. 

Darüşşafaka’dan seçilen her yılbaşı hediyesi, Türkiye’nin 65 ilinden 1.000’e yakın babası ve/veya annesi hayatta olmayan öğrencinin Darüşşafaka’nın sağladığı eğitimle yaşamlarının değişmesine, mutlu ve başarılı bireyler olarak hayata atılmalarına destek vermiş olacak. 

Yeni yılı kutlarken, Darüşşafakalı öğrencilere bir gelecek de siz bağışlayın!


PS: Bu bir Reklam ya da Advertorial değil, sosyal sorumluluk projesine katkı yayınıdır...


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template