♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Polisiyenin Kraliçesinden İz Peşinde Soluk Soluğa Dört Gün…

Kırmızı Kedi, Amerika’nın en iyi suç ve gerilim yazarlarından Karin Slaughter’ın zirvedeki romanlarından birini daha okurlarıyla buluşturuyor.

Acımasız, trafik kazası geçiren bir genç kadının Atlanta’daki bir hastanenin acil servisine getirilmesiyle başlar. Ancak Dr. Sara Linton genç kadının yaralarının sadece kazadan kaynaklanmadığını, öncesinde işkence görmüş olduğunu anlar. Özel ajan Will Trent ve ortağı Faith Mitchell ile birlikte doktor da kendini bu soruşturmanın içinde bulur ve kadının geçmişini araştırır. Soruşturma ilerledikçe karşılarında acımasız bir katil olduğunu anlayacak, olay yerinde, onun yeraltındaki işkence odasına ulaşacaklardır. Katil işbaşındadır, bulunan genç kadın onun ne ilk ne de son kurbanıdır, katil tutuklanmazsa yeni bir cinayetle karşılaşacakları bellidir. 

Usta polisiyeci Karin Slaughter katili ve kurbanlarını olduğu kadar onların peşindeki üç kişinin sırlarının üzerindeki örtüleri de birer birer kaldırırken güçlü ve dokunaklı, karmaşık ve unutulmaz, soluk soluğa okunacak bir gerilim romanı yaratmış.

Kısa zamanda en iyi polisiye yazarları arasına girmeyi başaran Karin Slaughter’ın kitapları 32 dile çevrilerek 30 milyon okura ulaştı. 

“Slaughter’ın romanları gerçek gibi. Büyük bir özgüvenle, titizlikle ve tutkuyla yazıyor.”
Washington Post 

“Slaughter, en büyük bombalarını kitabın başında patlatacak cesarete sahip, en dikkatli okurlarını bile şaşırtıyor.” 
Kirkus Reviews

“Sırları ve dolambaçlarıyla incelikli bir örümcek ağı.” 
Los Angeles Times

Kırmızı Kedi Yayınevi, romanlarını baştan sona kadar gerilim dozu yüksek, büyüleyici bir olay örgüsüyle dokuyan yazarın,yayımlandığı bütün ülkelerde okurlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan, haftalarca çok satanlar listesinden inmeyen kitaplarını yayımlamaya devam  ediyor. Yazarın büyük övgüler alan, müthiş romanı  Acımasız,  Paramparça’dan sonra  serinin hayranı okurlarıyla buluşuyor…


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template