♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

"d@bbe: Cin Çarpması"ndan Yarışma: Bu Filmi İzlemeye Cesaretin Var mı?

Fragmanı internette yoğun olarak izlenen ve sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Dabbe: Cin Çarpması filmi için vizyon öncesinde ilginç bir uygulama yapılmaya hazırlanılıyor. 2 Ağustos’ta vizyona girecek Dabbe: Cin Çarpması’nı, kapalı bir sinema salonunda sonuna kadar izleyebilme cesareti gösterenlere yapımcı tarafından ödül verilecek.

Hasan Karacadağ’ın 6. korku filmi Dabbe: Cin Çarpması filminin Fono Film Stüdyoları’nda yapılacak deneme gösteriminde sonuna kadar izleme cesareti gösterenler, yönetmenin bir sonraki filmi El Nazar’ın özel konuğu olacak.

Filmin Facebook sayfası olan https://www.facebook.com/cincarpmasifilmi adresine başvuranlar arasında yapılacak ön seçimi geçenler, filmi Dolby digital ses sitemli, ışıklandırması ve bütün kapıları kapalı bir salonda yönetmenin gözetiminde izleyecekler. Son sahnelere kadar koltuklarından ayrılmayan her bir izleyici hem yönetmenle film hakkında konuşma fırsatı, hem de bir sonraki filminin setinde  özel konuk olarak katılma şansını yakalayacak.

Son iki filmi Dabbe: Bir Cin Vakası ve El Cin ile 1 milyona yakın izleyiciye ulaşan Hasan Karacadağ’ın, dünyayı karıştıracak gerçek bir korku hikayesi olan yeni filmi Dabbe: Cin Çarpması, 2 Ağustos’ta 200 kopyayla vizyona girecek.

Hasan Karacadağ, son filmi Dabbe: Cin Çarpması’nda, 1986 yılında Muğla'da cinleri kullanarak define bulmuş bir köyün lanetli, habis ve cüzzamlı ruhlarla kuşatılmış tüyler ürperten gerçek bir olayı, gizli kalmış tüm detayları ve gerçek belgeleriyle sinemaya aktardı. Stratonikeia kazı alanına yakın Kıbledere Köyü’nde yaşanmış cin çarpılma vakası, oradaki dehşetin gerçek görüntüleri, adli kayıtlar, deliller ve dinleyeni şoka sokan eskilere dair sırları da içeriyor. 

Dabbe: Cin Çarpması – Hikaye:
Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili korkunç ve lanetli bir geçmişe sahip olan Kıbledere köylüsü Kübra, aynı zamanda Ebru’nun çocukluk arkadaşıdır. Kübra, kına gecesinde aniden cinlerin saldırısına uğramış ve içinde büyüyen çok güçlü ve tehlikeli bir varlığın tehdidi altına girmiştir. Psikiyatrist Ebru, görüntülü olgu sunumu için Kübra'yı incelemeye alıp, Cinci Hoca dedikleri kişilerin hastalara yaptıklarını ve sonuçlarını kamera ile kayıt altına almak istemektedir. Psikiyatr ve Hoca birlikte Kübra'nın ailesiyle yaşadığı köy evine varırlar. Din ve bilim arasındaki bu çekişme gerçekler ortaya çıktıkça dehşete dönüşmeye başlar. İlk başlarda olaylar çözüme doğru giderken, Kıbledere’nin geçmişinde saklı olan ürpertici olaylar ve tuhaf bir şifre ortaya çıkınca, herkes için cehennem saatleri başlar.



Share this:

1 yorum :

  1. Ben Atilla Doğukan Türkyılmaz,
    14 yaşında bir televizyon oyuncusuyum,8 senedir bu sektörün içindeyim.Reklam,sinema filmi, gibi bir çok projede yer aldım.
    En son çalıştığım proje TRT1 yapımı 6 Mantı isimli dizi.
    Ben küçük yaştan beri acayip bir korku filmi meraklısı olduğumu söyleyebilirim. Sayın Hasan Karacadağ'ın bütün filmlerini izledim.
    Size mesaj yazma nedenim, ben büyük bir istekle bir korku filmi projesinde yer almak istiyorum.
    Gazetede bir yazı okudum bu filminizi salonu terk etmeden sonuna kadar izleyen kişiyi bir sonraki filme konuk olarak alacakmışsınız.
    Ben gerçekten izleyebilirim,eğer bana böyle bir fırsat verip,Hasan Karacadağ gibi usta bir hocayla tanışma fırsatı verirseniz minnettar kalacağım,ilginiz için teşekkürler...

    YanıtlaSil

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template