♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

“Aşkın bedeli ne kadar ağır olabilir” Diyenlere!

Hiç ummadığınız bir anda tanıştığınız bir adam hayatınızı değiştirebilir. Aşkın Bedeli, dünyanın farklı ülkelerinden, farklı sosyo kültürel kesimlerden, farklı yaşlarda dört ayrı kadının hayatına giren ve içine girdiği hayatları sonsuza kadar değiştiren bir adamın öyküsünü anlatıyor. Lesley Lokko’nun kaleminden Aşkın Bedeli’ni bir solukta okuyacaksınız, nefes nefese gerilim dolu bir macera. Aşkın Bedeli, Sayfa6 Yayınları’ndan çıktı

Aşkın acısı bile güzeldir değil mi? Hayır. Tam olarak öyle değil. 

Sam, 38 yaşındaki bir avukattır ve kariyer yapmayı hedeflediği hayatı boyunca doğru düzgün tek ilişkisi bile olmamıştır. Zaten ergenlik yıllarında da ikizi Kate’in güzelliği ve neşesinin gölgesinde kalmıştır ve son derece sakin bir hayat yaşamaktadır.  Dani, Sierre Leone’de yaşayan, melez güzelliğinin gözalıcı örneklerinden biridir ve sadece 16 yaşındadır. Sierra Leone gibi bir ülkede, zaten kadın olmak başlı başına bir sorunken Dani’nin güzelliği aynı zamanda lanetidir de. Üstelik bu güzelim kız, karnını güç bela doyuracak kadar yoksuldur. İngiliz Abby, tıpkı babası gibi asker olan bir gençle evlenir ve ömrü askeri lojmanlarda geçmektedir. 

Meagan ise Avustralyalı bir taşra kızıdır ve tek hayali televizyonlardan izlediği Büyükşehir yaşamı, güzel elbiseler ve yakışıklı bir eştir. 

Bütün bu kadınların sakin ve olağan akışında giden hayatları, zengin yakışıklı ve esrarengiz görünümlü Nick ile tanışmalarıyla değişir. Nick’e ilk görüşte aşık olan bu kadınlar ödeyecekleri bedelin henüz farkında değildirler üstelik. 

Kadın öykülerinin başarılı yazarı Lesley Lokko’nun kaleminden Aşkın Bedeli, aşk acısıyla ağlayan kadınlardan çok daha fazlasını anlatıyor. Bir solukta okunacak, uzun süre akıllardan çıkmayacak bir gerilim öyküsü bu. Üstelik son derece gerçek, hayatın içinden ve bir o kadar da çarpıcı…. 

Eksik olan tek şey aşk mı?
Küçücük bir dünyanın içine sıkışıp kalmış mı hissediyorsunuz?
Yoksa hiçbir yere ait değil gibi mi?

Çirkin ördekten bir kuğuya dönüşen bir kadın olabilirsiniz
ya da kurtlar sofrasında ayakta kalmayı başaran gerçek bir “survivor”. Veya aidiyet duygusu olmadan oradan oraya sürüklenen başka bir kadın…
Bir kadının isteyebileceği her şeye sahipmiş gibi görünebilirsiniz ama içinizde kimsenin bilmediği
bambaşka fırtınalar kopabilir.

Ve kim olursanız olun, bir gün hepinizin hayatına
aynı erkek girebilir ve hepinizi darmadağın edebilir…
Dört kadın ve onların hayatına bir şekilde
dahil olan bir erkek…
Sürüklenecek, dağılacak ve elinizden bırakamayacaksınız…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template