♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

İlk Bakış: The Hangover Part III / Felekten Bir Gece 3

“Her Şey Bitiyor” sloganıyla vizyona hazırlanan üçlemenin son filmi “The Hangover Part III”ten ilk fragman ve afiş yayınlandı.

Yönetmen Todd Phillips’in kadrosuna yıldız isimler eklemek için hayli çaba sarfettiği film, Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Ken Jeong, Heather Graham, Jamie Chung, Mike Epps, Mike Tyson, Jeffrey Tambor ve Melissa McCarthy’den oluşan kadrosuyla salonu kahkahaya boğmaya geliyor.

Bu sefer düğün yok, bekarlığa veda partisi yok... Yer Las Vegas... Meksika, Tijuana’ya gideceklerini de biliyoruz... Elde sinopsis olmayınca, emin değiliz ama ters gidebilecek ne olabilir ki sorusunun cevabı için beklemedeyiz... Komediden çok aksiyona göz kırpan fragman, iyi espriler içeriyor ve umut vaadediyor... Normalde devam filmlerine ne gerek var demek varken, fragman bu cümleyi en azından izleyene kadar öteliyor... İkinci filmin yavanlığını unutacağız gibi... Amerika’da 24 Mayıs’ta gösterime girecek filmin bizdeki gösterim tarihi duyurulmadı ama, çok bekleyeceğimizi sanmıyorum...



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template