♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

İlk Bakış: The Numbers Station

John Cusack’ı ajan rolünde izleyeceğimiz aksiyon-gerilim “The Numbers Station”dan ilk fragman yayınlandı...

Senaryosunu F. Scott Frazier’in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Danimarkalı Kasper Barfoed oturuyor. Vasat aile komedilerinin yönetmeniyken 2006 yapımı “Tempelriddernes skat” ile adını duyuran, “Den som dræber” dizisini yönetmesiyle kariyeri bir anda değişen Barfoed, dizinin başarısı sayesinde uluslararası oyuncularla çalışma fırsatı yakalamış. John Cusask ile Malin Akerman başrollerde yer alırken, Liam Cunningham, Hannah Murray, Lucy Griffiths ve Bryan Dick onlara eşlik eden oyuncular.

Son görevi inanılmaz şekilde yanlış gittikten sonra deneyimli CIA ajanı Emerson Kent’e (Cusack) hâlâ işini yapabildiğini kanıtlayabilmesi için son bir şans verilir. Yeni görevi, şifrelenmiş mesajların gönderilip alındığı, çok iyi korunan CIA’nin ‘Sayı Merkezi’nde çalışan kod operatörü Katherine’i (Akerman) korumaktır. Çok iyi silahlanmış görevlilerden oluşan elit bir takım merkeze gelince, Emerson ve Katherine kendilerini bir anda bilinmeyen bir düşmana karşı hayatta kalma mücadelesi içerisinde bulur. Merkezin ve masum insanların tehlike altında olmasıyla çok geç olmadan bu ölümcül olayı durdurmak zorundadırlar.

Bildik hatta vasat, muhtemelen klişelerle dolu bir konu... Cusack ve Akerman’ın ne derece uyumlu olduğunu merak etmeye bile gerek yok... Sayı merkezi deyince akla hemen Lost geliyor, insanın “4 8 15 16 23 42” diyesi geliyor... Lakin fragmandan göründüğü kadarıyla, tipik bir izle unut filmi... Kuşkusuz Danimarka sineması için önemli bir adım ama, aynı etkiyi verebileceği ülke görünmüyor... 18 Nisan’da Danimarka’da, 3 Mayıs’ta İzlanda’da gösterime girecek “The Numbers Station” henüz kesinleşmese de 26 Nisan’da Amerika’da vizyonda olacak... Buralara gelmesiniyse hiç beklemiyoruz... Direk ev sinemasında popcorn yanı olur, o da boş vakti çok olana...



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template