♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

İlk Bakış: Identity Thief / Kimlik Hırsızı

Jason Bateman’ın, Melissa McCarthy’nin peşine düştüğü komedi “Identity Thief” Uip dağıtımıyla vizyona girmeye hazırlanıyor... 10 Mayıs’ta vizyona girecek filme fragmanı ve prodüksiyon notlarıyla bakalım...

Ünlü yıldızların yer adığı komedi filmi Kimlik Hırsızı’nda başrollerde Patrondan Kurtulma Sanatı filminden Jason Bateman ile Bridesmaids filminden Melissa McCarthy oynuyor. Film, sıradan bir adamın ismini temize çıkarmak için uç noktalara gitmesini konu alıyor. Adam, kimliği çalındıktan sonra herşeyini kaybedecekken, kötü kredi notunu düzeltmeye çalışırken ne kadar çıldırabildiğini görecektir.

Sınırsız para, perakende kraliçesi Diana (McCarthy)’nın ilgisini çeken herşeyi satın aldığı Miami’nin banliyölerinde hayatını yaşamasına olanak vermiştir. Tek bir sorun vardır: Bu alışveriş çılgınlığına para sağlamak için kullandığı kimlikte “Sandy Bigelow Patterson” yazmaktadır ve bu kimlik, Birleşik Devletlerin diğer ucunda yaşayan bir müşteri temsilcisine (Bateman) aittir.

Dünyası yıkılmadan önce dolandırıcıyı yakalamak için sadece bir haftası olan gerçek Sandy Bigelow Patterson, tüm hayatına erişim iznine sahip kadınla yüzleşmek üzere güneye gider. Denver’a doğru 3.200 kilometrelik yolda kadını rüşvetle, tatlı sözlerle ve tartışarak kandırmaya çalışan bu kolay hedef, ismini geri almanın ne kadar zor olduğunu keşfedecektir.

Seth Gordon tarafından yönetilen Kimlik Hırsızı’nın yapımcıları Scott Stuber, Bateman ve Pamela Abdy... Jerry Eeten ile Craig Mazin’in fikri, “Scary Movie” serisi ile “Hangover”ın devam filmleriyle tanıdığımız Mazin tarafından senaryolaştırılmış. “Horrible Bosses” ile sessiz sedasız fark yaratan Gordon, komedi dizilerinde yeterince piştiğini düşünmüş olacak ki, bu sefer arayı fazla açmamış. 2008’de ilk uzun metrajı “Four Christmases” ile vasat iş çıkaran Gordon, üç yıl aradan sonra “Horrible Bosses” ile ikinci uzun metrajıyla istediği etkiyi yaratmıştı. Bateman ve McCarthy’e, Jon Favreau, Amanda Peet, Tip “T.I.” Harris, Genesis Rodriguez, Morris Chestnut, John Cho, Robert Patrick ve Eric Stonestreet eşlik ediyor. Kadro ve yönetmen gayet iyi... Bu tür yüzleşme komedilerinde akıcı bir senaryo ile bolca güleceğimizi, eğlenebileceğimizi biliyoruz... Yol komedileri de her daim eğlencelidir... 8 Şubat’ta Amerika’da vizyona giren film, daha açılış haftasında bütçesini çıkaracak ilgiyi görmüş durumda... MacCarthy’nin yıldızını daha da parlatsa da, genel izleyici yorumları tüm eğlencenin fragmanda göründüğünü söylüyor ve hiç eğlenceli değil diyorlar... 10 Mayıs’ta durumun ne olduğunu göreceğiz ama bu yorumlardan sonra pas geçsek yeridir...



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template