♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

İlk Bakış: Fast & Furious 6

Beyazperdedeki motor sesleri altıncı kez geliyor... Merakla beklenen filmin ilk afişi ve hayli uzun fragmanı sonunda görücüye çıktı...

Hız yarışları üzerine kurulu, dünya çapında gişe rekortmeni seri yeni kıtasına taşınıyor. “Fast & Furious 6”la tekrar dönen ünlü yıldızların bulunduğu oyuncu kadrosunda baş rolleri Vin Diesel, Paul Walker ve Dwayne Johnson paylaşıyor. Bugüne kadarki en riskli macera için yeniden bir araya gelen Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris "Ludacris" Bridges ve Elsa Pataky'ye Badass dizisinden Luke Evans ile Gina Carano da katılıyor. 

Dom (Diesel) ve Brian'ın (Walker) nüfuzlu bir kişinin imparatorluğunu yıkıp, ekiplerini 100 milyon dolarla bıraktığından beri kahramanlarımız tüm dünyaya yayılmıştır. Ama evlerine dönememeleri ve sonsuza kadar kaçak olarak yaşayacak olmaları hayatlarını yarıda bırakmıştır.

Bu arada Hobbs (Johnson) 12 ülkede, ölümcül yetenekleri olan paralı sürücülerden oluşan bir organizasyonu takip etmektedir. Takımın beynine (Evans) yardım eden acımasız ikinci başkan, Dom'un öldüğünü düşündüğü aşkı Letty'dir (Rodriguez). Suçlu takımını durdurmanın tek yolu onlara sokakta üstün gelmektir. Bu nedenle Hobbs, Dom'dan en seçkin takımını Londra'da toplamasını ister. Böylece evlerine dönebilecekler ve ailelerini yeniden bir araya getirebileceklerdir.

Hızlı ve Öfkeli: Rio Soygunu'nun dünya çapındaki gişe başarısının üstüne inşa edilen, aksiyonu, akrobasiyi ve hikayeyi daha da yükseklere çıkaran 'Fast & Furious 6' filmiyle yönetmen Justin Lin dördüncü kez kamera arkasına geçiyor. Kendisine, yapımcı Clayton Towsend'in seriye yeniden katılmasını memnuniyetle karşılayan tecrübeli yapımcılar Neal H. Moritz ve Van Diesel da destek veriyor.

Oyuncu kadrosu serinin hayranlarını mest edecek şekilde korunmuş, 2001’de başlayan seride senaryoyu dördüncü kez Chris Morgan üstlenmiş... Başarısız ikinci filmden sonra, serinin Tokyo’ya taşınmasıyla yönetmen koltuğunu devralan Justin Lin, dördüncü kez iş başında... “Tokyo Drift”de pekte iyi iş çıkaramayan Lin, her filmde gaza daha fazla yüklenip seriye “Fast Five” ile zirve yaptırmıştı... Sorunsuz künye ile, kitlesi belli bir devam filmi olarak doğru formüllerle geliyorsa, aynı zirveyi yeniden yakalamaması için bir sebep yok... Fragmanda bunu doğrular nitelikte... Serinin fanatikleri için kontaklar döndüğünde, motor sesleriyle ihya olacaklar gibi... Üstelik beklemeyecekler bile, dünyayla aynı anda 24 Mayıs’ta gösterimde...



Güncelleme: Fast & Furious 6 Theatrical Trailer



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template