♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Metin Uca ile Hakuna Matata

Ünlü televizyoncu Metin Uca, ‘Hakuna Matata’ adlı tek kişilik gösterisiyle Mersinlilerle buluştu. Kongre ve Sergi Sarayı’nda sahneye çıkan Uca, medyada yer alan haber, program ve dizilerde meydana gelen gariplikleri kendi üslubuyla anlatarak seyircilere keyifli dakikalar yaşattı.

Swahili dilinde ‘problem yok, takma kafana’ anlamına gelen ‘Hakuna Matata’ adlı tek kişilik gösterisinde Uca, dev ekran görüntüleri eşliğinde Türkiye halleri ile ilgili herkesi ‘hiç bu tarafından bakmamıştık’ dedirtecek sürprizlerle iki saat boyunca güldürdü, güldürürken düşündürdü.

Uca, trajikomik haberleri ve kadın programlarıyla dizilerde olan biten akla ziyan konuları konu aldığı gösterisinde ayrıca devlet büyüklerinin ülkeyi ne hale getirdiğine de göndermeler yaptı.

Devleti yönetenlerin halk adına düşünmeye başladığını bunu yaparken de onların daha mutlu yaşamalarını sağlamak yerine nasıl davranacaklarını, ne giyeceklerini, ilişkilerini nasıl kuracaklarını belirlemekle meşgul olduğunu söyleyen Uca, ‘Behzat-Ç’ adlı televizyon dizinin ana karakterinin aşk yaşadığı savcıyla zoraki evlendirildiğini anlattı.

Uca, Başbakan’ı kızdıran ‘Muhteşem Yüzyıl’ adında ki televizyon dizisi ve Esra Ceyhan’ın televizyon programında uçmaya kalkan adamdan, evlilik programlarındaki ilginç pazarlıklara kadar birçok konuyu gösterisinde işledi.  


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template