♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

NBC ve USA Network Sezon Ortası Takvimlerini Açıkladı


NBC ve USA Network, sezon ortası yani ocak ayında dönüş yapacak ve başlayacak dizilerinin prömiyerlerini duyurdu. Bu duyuruyla ikisi yeni toplam sekiz dizinin yayın tarihleri şöyle…

USA Network:
23 Ağustos’ta onuncu bölümüyle sezon arasına giren “Suits” ikinci sezonuna 17 Ocak perşembe akşamından itibaren devam edecek.

18 Eylül’de onuncu bölümüyle sezon arasına giren “White Collar” dördüncü sezonuna 22 Ocak salı akşamından itibaren devam edecek.

29 Ağustos’ta on birinci bölümüyle sezon arasına giren “Necessary Roughness” ikinci sezonuna 23 Ocak çarşamba akşamından itibaren devam edecek.

Bu arada kanalın yaz polisiyesi “Common Law” iptal edilirken, Political Animals ve Fairly Legal’e dair herhangi bir açıklama gelmedi.

NBC:
Uzun süre “Infamous” adıyla anılan yeni polisiye “Deception”, 7 Ocak pazartesi akşamı prömiyerini yapacak.

Beyaz saray komedisi “1600 Penn” 10 Ocak perşembe akşamı prömiyerini yapacak. Dizi, Bill Pullman ve Jenna Elfman’lı kadrosuyla şimdiden merak konusu.  

Başarılı bir ilk sezonu geride bırakan, kadrosuyla dikkat çeken müzikal Smash, ikinci sezonuna iki saatlik özel bölümle 5 Şubat salı akşamı başlayacak.

Dördüncü sezon prömiyeri ertelenen “Community” 7 Şubat Perşembe akşamı hayranlarıyla buluşacak.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template