♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

“Last Resort” “666 Park Avenue” ve “Partners” İptal

Artık alıştığımız cuma kararlarına bu hafta beklenen iptaller damgasını vurdu. Partners, Last Resort ve 666 Park Avenue iptal edildi.

Sezonun ilk iptal kararına “Made in Jersey” ile imza atan CBS, iptal olmasına kesin gözüyle bakılan “Partners” için daha fazla beklemedi ve resmi açıklamayı yaptı. Pazartesi akşamları yayınlanan ve bir türlü istenen reytingleri yakalayamayan komedi, biri homoseksüel biri heteroseksüel iki çiftin hikayesini anlatıyordu. Will & Grace’in yaratıcılarının yeni dizisi olması sebebiyle yarattığı beklentinin çok altında kalan dizi, altı bölüm sonunda iptal olmayı bence hak etti.

CBS ayrıca, tam sezon onayı verdiği iki dizisinin bölüm sayılarını değiştirdi. Elementary 24, Vegas 21 bölümden oluşacak. 

ABC’nin kararları ise beklenen ama istenmeyen kararlar oldu. Bir denizaltı mürettebatının verilen emre karşı gelerek kendini bağımsız sulara çekmesiyle yaşanan olaylara odaklanan “Last Resort” aslında konu olarak çok iyi bir diziydi. Her zamanki gibi milliyetçi duyguları körüklemeyip, tam tersi muhalefet yaratınca az izlendi ve iptal edildi. Halen izleyenler için belirtelim, herhangi bir tehlike yok. Sipariş edilen 13 bölümün yayınından sonra dizi ilk planlanan finalini yaparak ekranlara veda edecek.

Ekranlardaki klişe korku özentisi olarak, çok iyi olmasa da en azından bir boşluğu dolduran “666 Park Avenue”de beklenen reytingleri bir türlü yakalamayadı. Dizilerin ağır toplarının peşpeşe ekrana geldiği pazar akşamında zaten çok şansı yoktu. Özgün bir hikaye anlatabilse, iyi kadrosuyla izlenebilir bir yapıma dönüşebilirdi ama, kablolu kanal dizilerine geçilmesi dizinin sonunu getirmiş oldu. Tıpkı Last Resort gibi 666 Park Avenue de, 13. bölümüyle final yapacak.

Günün tek yeni sezon onayı ise, Web Therapy’den geldi. Lisa Kudrow’un internet üzerinden kısa terapiler yapan psikoloğu canlandırdığı komedi on bölümden oluşacak üçüncü sezon onayını aldı.

2012/13 Sezonu dizilerinin iptal/onay listesine şurdan bakabilirsiniz…


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template