♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Admission’dan İlk Fragman

Tina Fey ve Paul Rudd’lu komedi “Admission”dan ilk fragman yayınlandı.

Senaryosunu Karen Croner ve Jean Hanff Korelitz’in yazdığı filmin yönetmeni Paul Weitz. İlk “American Pie”ın yönetmeni olarak tanıdığımız Weitz, kariyerini hafif komedilerle sürdürmüşse de “About a Boy” ile ciddiye almıştık kendisini... Son olarak “Being Flynn”da da iyi iş çıkarmıştı ama anlaşılan yine özüne dönmüş ve hafif bir öykü anlatmaya soyunmuş.

Yaratıcısı olduğu “30 Rock” ile altı sezondur ekranları fetheden Tina Fey’in aynı etkiyi beyazperde de yaratma denemelerinin sonuncusu, herşeyi kitabına göre yaşayan bir kadının kuralları esnetmeye başlatmasıyla yaşadığı süreci anlatıyor. Fey’in düzenini bozan erkek rolünde de Paul Rudd’u görüyoruz. Michael Sheen, Gloria Reuben, Wallace Shawn ve Lily Tomlin’de ikiliye eşlik eden diğer isimler. 

Princeton Üniversite’sinde kabul memuru olan Portia, binlere öğrenciyi değerlendiren aşırı zeki ve hırslı bir kadındır ama herşeyi çok olağan ve kitabına göre yaşayan biridir. Başvurular sırasında gittiği bir okulda, eski okul arkadaşı John’la karşılaşır. Peşinden karşısına çıkan Jeremiah’ın yıllar önce evlatlık verdiği oğlu olabileceği şüphesi hayatını alt üst eder... Bakalım kuralları esneten Portia’nın hayatı bize nasıl bir öykü hissettirecek demek için beklememiz gereken tarih, 8 Mart 2013...



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template