♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

HBO ve Syfy’dan Prömiyer Açıklaması

2012/13 Sonbahar-Kış sezonunda ekranlara dönecek dizilerin prömiyer tarihleri duyurulmaya devam ediyor. Gün içinde gelen açıklamayla HBO ve Syfy, üç dizinin başlangıç tarihlerini açıkladı.

HBO’nun Ocak ayında döneceklerini açıkladığı “Girls” ve “Enlightened” 13 Ocak 2013’te ikinci sezonlarına başlayacak.

Yirmili yaşlarındaki bir grup genç kızın hayatına odaklanan ve hayli gerçekçi olan “Girls”, bağımsız kanadın ekranlardaki önemli temsilcisi olarak ilk sezonunu başarıyla tamamlamıştı. İkinci sezonu yine 10 bölümden oluşacak dizi, HBO’nun Pazar akşamlarının kadın odaklı saatini başlatacak.

Hemen ardından yayınlanacak “Enlightened” ise hayatını düzene koymaya çalışan bir kadının maceralarına odaklanıyor. İlk sezonu gibi 10 bölümden oluşacak ikinci sezonda gözler yine Laura Dern’in üzerinde olacak. 

Benzer şekilde Ocak’ta ekranlara geleceği duyurulan “Being Human”ın da prömiyer tarihi kesinleşti. Syfy’ın aynı adlı İngiliz dizisinden uyarlanan “Being Human U.S.”, üçüncü sezonuna 14 Ocak 2013’te başlayacak. Başarıyla tamamladığı iki sezonun ardından, 13 bölümden oluşacak yeni sezonunda pazartesi akşamları yayınlanacak. Hayalet, vampir ve kurt adam üçlüsünün maceraları, geride bıraktığı iki sezonda reytinglere sürekli artış olarak yansımıştı.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template