♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Fox’tan 2 Diziye Tam Sezon Onayı

Sonbahar sezonunun iddalı kanallarından Fox, iki yeni dizisine tam sezon onayı verdi.

Yeni başlayan dizileriyle istediği etkiyi yaratayamayan kanal, bu tabloya rağmen dizilerin arkasında durdu. Yeni dizilerle ilgili ilk kararını komedilerden yana veren Fox, “The Mindy Project” ve “Ben & Kate”in tam sezon onayı aldığını açıkladı.

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı genç doktor Mindy’nin iş ile özel hayatı arasındaki dengeyi tutturma çabalarını anlatan “The Mindy Project” yaklaşık beş milyon izleyiciyi ekran başında tutarak iki bölümü geride bırakmıştı. 9 ek bölümlük siparişle ilk sezonunu garantileyen dizi, 22 bölüme çıkmış oldu.

Bekar bir anne ile erkek kardeşinin çocuk büyütme maceralarını anlatan “Ben and Kate” ise 6 bölümlük ek siparişle tam sezon onayı aldı. Yayınlanan iki bölümle yaklaşık 4 milyon izleyiciyi ekran başına toplayan dizinin ilk sezonu 19 bölümden oluşacak.

“The Mindy Project”i henüz izleme fırsatı bulamadım ama, izleyenlerden gelen tepkiler hep olumlu. “Ben And Kate”i neredeyse sıkıntıdan patlayarak izledim, 22 dakika bitmek bilmedi. İzlediğim yeniler arasında bence en kötüsü… İlk iptal kararını beklerken, tam sezon onayı gelmesine hayli şaşırdım. Bu yılın komedi dizilerinin yine fos çıktığını düşünüyorum…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template