♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

CNBC-e’de Yeni Bir Dizi: Political Animals

Politikanın kirli bir oyun olduğu söylenir. Hemen herkes bunda hemfikir olsa da cümlenin altını doldurmak her babayiğidin harcı değildir. CNBC-e’nin 6 bölümlük yeni dizisi Political Animals, bu kirli oyunu ekrana taşıyor. Dizi aynı anda  HD-e’den de yayınlanacak (HD-e, D-Smart 18. kanalda). 

Political Animals, politikanın kirli bir oyun olduğunu söylüyor ve eski bir Amerikan Başkanı’nın, başkanlık yarışını kaybetse de bu kirli oyunda kendine bir yer edinen eşinin hikayesiyle cümlenin devamını getiriyor. Kocasının başkanlık döneminde aldatılan, kendi girdiği yarışta koltuğu rakibine kaptırsa da “Ülkemin bana ihtiyacı var” diyerek Beyaz Saray’da ona verilen görevi gözünü kırpmadan üstlenen Elaine Barrish Hammond’dan öğrenecek çok şeyimiz var. Özellikle de Amerika’daki seçim maratonunun iyice kızıştığı şu günlerde. 

Her ne kadar adı Alien / Yaratık serisiyle birlikte anılsa da kariyerinin ikinci ve üçüncü Oscar adaylıklarını Working Girl ile Gorillas in the Mist’teki performansıyla elde eden Sigourney Weaver, hırslı Elaine Barrish Hammond karakterini canlandırıyor. Politik oyunları başarıyla ekrana taşıyacağından şüphe duymadığımız Weaver’a Oscar’lı Ellen Burstyn, Rome’dan tanıdığımız Ciarán Hinds, Heroes’ta da bir başkanı canlandıran Adrian Pasdar ve Watchmen’in Sally Jupiter’ı Carla Gugino gibi güçlü isimler eşlik ediyor. 

Birinci bölüm
Eski ABD First Lady’sinin siyasal ve özel yaşamına odaklanan mini dizinin pilot bölümünde, Dışişleri Bakanı bir yandan karanlık aile sırlarını korumaya çalışırken diğer yandan da İran’daki bir rehine krizini çözmeye çalışıyor.

Kim kimdir?
Yapım : ABD 2011/2012
Türü : Dram
Oyuncular: Sigourney  Weaver (Elaine Barrish Hammond), Carla  Gugino  (Susan Berg), James  Wolk (Douglas Hammond), Sebastian  Stan  (Thomas "TJ" Hammond), Brittany  Ishibashi ( Anne Ogami), Ellen  Burstyn ( Margaret Barrish), Ciarán  Hinds  (Bud Hammond)...

Bölüm:  1
YAYIN GÜNÜ : 14 Ekim Pazar
YAYIN SAATİ : 21:00 /yeni dizi 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template