♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Yeni Soundgarden Albümü “King Animal”dan ilk Detaylar

Bir dönemin efsane grubu Soundgarden’ın 16 yıl sonra yayınlayacağı ilk albüm olan “King Animal”dan ilk detaylar sonunda geldi.

1984-1997 arasına 5 stüdyo albümü 6 e.p ve 25 single ile iz bırakan grup, 2010 yılında yeniden biraraya gelmişti. Bir dizi konserden sonra yeni albüm için stüdyoya girdiklerini açıkladıkları 2011 Mart’ından bu yana fanların sabırsız bekleyişi Kasım’da sona erecek. Benzeri yeniden bir araya gelişlerin fiyaskoyla sonuçlanmasından oluşan tedirginlikse “The Avengers” soundtrackine verilen “Live to Rise” ile çoktan aşıldı.

Gelelim yeni albüm “King Animal”a… Bugün yapılan açıklamayla albümün kapağı ve şarkı listesi yayınlanırken, çıkış tarihi de 13 Kasım 2013 olarak belirlendi. İlk ön siparişlerde alınmaya başlanırken, artık alıştığımız üzere albümün trailer’ı da yayınlandı… 

13 şarkıdan oluşan “King Animal” için, grubun alışılan soundunu yeniden yaşatan, bolca çiğ gitar ve çığlıklarla bezeli hayvanlık içerdiği tanımlaması yapılıyor. İlk single “Been Away to Long” bu hafta içinde radyolarda prömiyerini yapacak ve fiziksel baskısına 27 Eylül’de kavuşacak.

01 “Been Away Too Long”
02 “Non-State Actor”
03 “By Crooked Steps”
04 “A Thousand Days Before”
05 “Blood On The Valley Floor”
06 “Bones Of Birds”
07 “Taree”
08 “Attrition”
09 “Black Saturday”
10 “Halfway There”
11 “Worse Dreams”
12 “Eyelid’s Mouth”
13 “Rowing”



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template