♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

USA Network’ten 3 Diziye Yeni Sezon Onayı

USA Network, akşam saatlerinde yaptığı açıklamayla üç dizisine yeni sezon onayı verdi.

Kanalın eş başkanlarının ortak açıklamasıyla White Collar, Covert Affairs ve Royal Pains gelecek sezon ekranlarda olmayı garantiledi.

Kanalın en çok ilgiyi çeken ve çok izlenen dizisi “White Collar”, 5. Sezon onayını almış oldu. 16 bölümden oluşacak yeni sezonda da, bir dolandırıcı ile FBI ajanının ortaklığı devam edecek. Suç makinası Neal Caffrey ile kendisini yakalayan FBI ajanı Peter Burke arasındaki ortaklığı konu alan dizi, ilk sezonunda biraz geri planda kalmış gibi görünse de giderek sevilen ve zaman içerisinde adını duyuran diziler arasında.


Casusluk dizisi olarak üç sezonu deviren “Covert Affairs”, dördüncü sezon onayını almış oldu. Halen devam eden üçüncü sezonu gibi 16 bölümden oluşacak yeni sezonun yayın tarihi henüz netleşmedi. 


Doktorluk dizilerinin alternatifi olarak dikkat çeken komedi “Royal Pains”, iki sezon onayı birden aldı. Zenginler üzerinden köşeyi dönmekle, yoksullara şifa dağıtan doktor olmak arasındaki ikilemi yaşayan Hank’in maceraları 5 ve 6. sezonlarıyla sürecek. Bizde de pek ön plana çıkmayan dizi, 13’er bölümlük sezonlardan oluşacak.  

Kanalın bu açıklaması dışında kalan dizileri Common Law, Necessary Roughness, Political Animals ve Fairly Legal hakkında açıklamayı ise önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor. Şimdiden belirtelim tahminlerin çoğunluğu iptali gösteriyor.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template