♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Nymphomaniac'ın Çekimleri Tartışmalar Arasında Başlıyor


Konuşulmayı seven yönetmen Lars von Trier, iki ayrı versiyonla seyirciye sunacağı “The Nymphomaniac”ın kadrosunu tamamladı ve motor demeye hazır.

Jamie Bell ve Connie Nielsen’ın katılımıyla ana kadrosu tamamlanan filmin çekimleri bugün Almanya’da başlayacak ve 11 hafta sürecek.

Nemfomanyak Joe’nun doğumundan 50 yaşına kadar geçen sürede cinsel maceralarını konu edecek filmde Joe’yu Charlotte Gainsbourg oynayacak. Shia LaBeouf, Stellan Skarsgard, Jens Albinus, Nicolas Bro, Jesper Christense, Shanti Roney ve Severin von Hoensbroech kadroda yer alması kesinleşen isimler. Adı geçen diğer oyuncular William Dafoe ve Nicole Kidman ile henüz resmi imzalar atılmadığı için kimin kimi canlandıracağı konusunda detaylı bir bilgi yok… Zaten filmin konusu yada kadrosu kimseyi pek ilgilendirmiyor artık… 

Gerçekten seks yapılacağı haberleri daha fazla meşgul ediyor basını… Bu duruma tuz biber eken Shia LaBeouf yaptığı açıklamayla filmin çok gerçek olduğunu söylemişti. Tüm bu söylentilere rağmen, seks sahnelerinde özel efektler ve vücut dublörleri kullanılacağı kesinleşti. Bu dublörlerin porno yıldızları olmasıysa işin diğer kısmı… 

Hardcore ve softcore olarak iki ayrı versiyonu olacak film, nemfomanyak bir kadının 50 yıllık vahşi ve şiirsel erotik yolculuğu olarak tanımlanıyor.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template